Всі категорії
Додати товар

Pyunkang yul calming moisture nourishing cream поживний відновлювальний крем для обличчя

540 грн
Опис

М'який і заспокійливий крем для чутливої шкіри обличчя Pyunkang Yul Calming Moisture Nourishing Cream зволожує шкіру, живить і відновлює шкірний бар'єр. Може допомогти знизити почервоніння, сухість і дискомфорт, забезпечуючи тривале зволоження та комфорт упродовж дня.
Має легку насичену текстуру, швидко поглинається шкірою, не залишаючи жирних слідів. Створює захисний шар, що утримує вологу та допомагає зміцнити природну бар'єрну функцію шкіри, знижуючи ризик подразнення й чутливості.

Підходить для всіх типів шкіри, особливо для чутливої або схильної до подразнення.

Основні компоненти:
- Кераміди та гіалуронова кислота надійно утримують вологу в шкірі, відновлюючи шар за шаром шкірний захисний бар'єр.
- Центела та похідні центели заспокоюють шкіру, працюють на відновлення, стимулюють вироблення власного колагену в шкірі.
— Ніацинамід освітлює, освіжає, зволожує шкіру.
- Натуральні рослинні екстракти та пом'якшувальні засоби заспокоюють і зволожують шкіру, роблячи її м'якою, еластичною й оновленою.
Не містить агресивних інгредієнтів і штучних ароматизаторів.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість крему на очищену та тонізовану шкіру. Дайте крему повністю увібратися перед нанесенням будь-яких додаткових продуктів або макіяжу. Для досягнення найкращих результатів використовуйте його як частину щоденного догляду за шкірою вранці та ввечері.
50 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари