Всі категорії
Додати товар

Tiam ac fighting oil-free aqua cream безоливний зволожувальний гель-крем для обличчя

690 грн
Опис

Зволожувальний безоливний крем для обличчя Tiam AC Fighting Oil-Free Aqua Cream має легку текстуру, інтенсивно зволожує шкіру, не залишаючи відчуття липкості. Миттєво вбирається в шкіру, утримує вологу в глибоких шарах, відновлюючи гідроліпідний баланс і повертає шкірі пружність і шовковистість.
Крем також допомагає звузити пори та нормалізує вироблення шкірного сала впродовж дня, не забиваючи пори та не залишаючи жирного блиску. Освіжає шкіру, надає їй здорового вигляду. У разі регулярного застосування крем підвищує еластичність і щільність шкіри, запобігає появі запалень.

Основні компоненти:
- Пантенол — стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння й подразнення, має ранозагоювальні властивості.
- Бетаїн — активно зволожує, має кондиціонувальну дію, знімає подразнення шкіри, робить поверхневий вплив на шкіру, покращуючи її зовнішній вигляд.
- Аргінін — проникає в глибокі шари шкіри й очищає їх від продуктів розпаду білків, унаслідок чого покращує колір і вирівнює тон обличчя. Ця амінокислота покращує мікроциркуляцію й підвищує захисну функцію шкіри.
- Ніацинамід — сприяє стимуляції синтезу колагену та поліпшенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи з епідермісу та усунути пігментацію, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.
- Саліцилова кислота — має знезаражувальну та протизапальну дію, знищуючи бактерії, що викликають запалення всередині комедону, пригнічує вироблення секрету потових і сальних залоз, зменшуючи жирність шкіри, пом'якшує й відлущує роговий шар шкіри, розм'якшує та розчиняє корки в фолікулах.
- Ферменти лактобактерій — зволожують шкіру та утримують у ній вологу, відновлюють захисні шари шкіри та надають регенерувальний ефект. Живлять клітини шкіри, омолоджують і зменшують дрібні зморшки.
- Дріжджі освіжають шкіру, скорочують пори, прибирають чорні цятки та вугри, регулюють вироблення шкірного сала. Надають шкірі свіжість і здоровий вигляд, м'яко розгладжують і підтягують. Допомагають боротися зі зневодненням. Мають легкий освітлювальний ефект. Легка невагома консистенція швидко вбирається в шкіру та дає пролонговане зволоження, захищаючи від випаровування вологи.

Крем не містить олій, контролює роботу сальних залоз, запобігає появі шкірного жиру.
Пройдений тест на подразнення шкіри.
Не містить летких спиртів, штучних ароматів, штучних барвників.

Спосіб застосування: На останньому етапі догляду за шкірою рівномірно нанесіть крем м'якими, масажними рухами.
Об'єм: 80 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Тип шкіри:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?