Всі категорії
Додати товар

Омолоджуючий крем для шкіри навколо очей із ретинолом some by mi retinol intense...

650 грн
Опис

код 2451

Крем для шкіри навколо очей Some by Mi має такі властивості: розгладжування зморшок, освітлювальна дія та відновлення еластичності шкіри.

До складу крему входять ретинол і ретиналь, найважливіші компоненти MLE, створені компонентами, які безпечно діють та ефективно транспортують активні компоненти для глибокої зміни шкіри. Ретинол допомагає регенерувати пошкоджені клітини шкіри і бореться з вільними радикалами як антиоксидант. У той же час ретиналь (ретинальдегід) має ще більш потужну антивікову дію, будучи рідкісною формою формули А, а також містить антибактеріальну властивість крему.

Колаген та пептиди рослинного походження спрямовані на відновлення пружності шкіри.

Ніацинамід, водорозчинний вітамін В3, навчився блокувати синтез меланіну, що сприяє зменшенню пігментації та пігментації плям, сприяє тонізуванню шкіри та дає сяйво.

Пантенол, гіалуронова кислота та трегалозу для підтримки зволоженості шкіри, нормалізують гідроліпідний баланс шкіри.

Запатентований комплекс Truecica: чайне дерево ефективно проти опіків, грибків та запалень, надано умову для догляду за шкірою при ранах та інших проблемах. Центелла протягом тривалого часу проводить і загоює пошкоджену шкіру, володіючи протизапальною властивістю. Крім того, азіатська центелла – природний антиоксидант, який бореться з вільними радикалами. Полин відмінно зволожує та тонізує шкіру, і більше того, відрізняється яскраво вираженими пом'якшувальними та антисептичними властивостями, а тому допомагає зменшити почервоніння та подразнення шкіри. Полин, за рахунок антибактеріальних властивостей, допоможе знищити бактерії та забезпечити швидке загоєння ран та прищів.

Спільно з комплексом Truecica, що надає заспокійливу дію на шкіру, впливає льодовиковою водою та екстрактом латаття білого.

Крем має легку освіжаючу текстуру, вбирається, залишаючи після себе зволожуючий фініш.

Спосіб застосування: Після нанесення тону та сироватки нанесіть невелику кількість засобу на зону навколо очей або на будь-яку зону зі зморшками (шия, носогубні складки, лоб тощо).

Vnimanie! Ретинол із дратівливими компонентами – рекомендується поступово вводити компонент у догляд, починаючи з 1-2 разів на тиждень, після – частіше. Паралельно бажано використовувати "бустери" ретинолу: центелу або ніацинамід.

30мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Міддл маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?