Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий, зволожуючий та підвищуючий пружність шкіри крем tatcha the dewy skin cream, 10 мл

500 грн
Опис

Насичений антиоксидантами інтенсивно зволожуючий крем Tatcha the Dewy Skin Cream чудово справляється із сухістю та в'яненням шкіри.

В основі формули крему лежить тріо корисних для шкіри суперфудів: червоні водорості з Окінави, зелений чай, волокна японського рису, гіалуронова кислота та рослинних екстрактів – женьшеню, дикого чебрецю та солодкого майорану.

Насичений поживними речовинами і багатий на антоціан, сильний антиоксидант, крем допомагає шкірі відновлюватися і захищає від стресу, забруднення та ультрафіолетового випромінювання для здорової шкіри. Крем також забезпечує шкіру керамідами забезпечуючи бар'єр, допомагаючи зменшити втрату вологи.

Косметика японської марки Tatcha заснована на писанні трьохсотрічної давності, в якому розповідається про звільнення гейш за своєю зовнішністю. Крем моментально вбирається, ви його абсолютно не відчуваєте на обличчі, а бачите лише помітно зволожену шкіру.

До складу засобу увійшов комплекс Hadasei-3, а також популярна зараз транспортна система молекул на основі мікрокапсул, які лопаються при зіткненні зі шкірою, освіжаючи обличчя та вивільняючи активні інгредієнти.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • 10мл
Інгредієнти:
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?