Всі категорії
Додати товар

Матуючий крем для жирної та комбінованої шкіри, 50 мл.spf 50

1100 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Крем

Крем purest solutions спрямований на захист шкіри від УФ-випромінювання та синього світла, контролюючи секрецію шкірного сала, не викликаючи жирності шкіри. Він захищає шкірний бар’єр і баланс вологи за допомогою активних інгредієнтів, які містяться, заспокоює шкіру та допомагає їй виглядати зволоженою, сяючою та м’якою.
Цей крем ідеально підходить для власниць
жирної шкіри
Акне та шкіра, схильна до вугрів
Активні речовини крему:
Гамамеліс (екстракт Hamamelis Virginiana): використовується для заспокоєння, зволоження та підтримки шкіри. Він також відомий як гамамеліс.

Чорниця (екстракт плодів Vaccinium Myrtilus): захищає та зміцнює клітини шкіри за допомогою антиоксидантів, які в ній містяться. Завдяки вітаміну В забезпечує шкірі живий, яскравий і гладкий вигляд. Будучи багатим на вітамін С, він захищає вологість шкіри та прискорює оновлення клітин. Він допомагає запобігти утворенню вугрів, балансуючи вміст жиру в шкірі.

Екстракт готу-коли (екстракт центелли азіатської): він ефективний при загоєнні ран, оскільки центелла азіатська збільшує вироблення колагену та зменшує запалення, а також запобігає утворенню рубців, підвищуючи рівень антиоксидантів у шкірі.

Пентавітин (ізомерат сахариду): відіграє важливу роль у захисті шкірного бар’єру та стимулює синтез керамідів у шкірі. Він максимізує зволожувальну здатність шкіри за рахунок підвищення рівня гіалуронової кислоти.

Pepha Age (Блакитне світло) (Екстракт краснолистного мусора): мінімізує появу старіння після впливу синього світла та УФ. Забезпечує вирівнювання тону шкіри та загальний покращений вигляд шкіри. Зменшує пошкодження шкіри, спричинене синім світлом та УФ-променями.

Hymagic 4D (4 типи гіалуронової кислоти): поєднання чотирьох типів гіалуронату натрію (HA) з різними властивостями, гіалуронова кислота точно впливає на різні шари шкіри, створюючи тривимірну мережу для зволоження та пружності шкіри. Таким чином, забезпечення багатовимірного зволоження шкіри допомагає їй набути еластичності.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?