Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Medik8 crystal retinal ceramide eye 6 крем для розгладження та підтягування шкіри...

1900 грн -11% 1700 грн
Опис

Новий, не відкривався, приїхав з Англії, повнорозмір 15 мл.

Поділ набору, тому йде без коробки!

Відновіть молодість шкіри навколо очей за допомогою нового універсального засобу Medik8 для нічного догляду за шкірою. Формула оригінальної революційної сироватки з вітаміном А Crystal Retinal була повністю перероблена в нічному засобі для зони навколо очей. Відкрийте для себе ретинальдегід, оптимізований для зони навколо очей, доступний у 3 ступенях концентрації для прогресивних і видимих результатів, які з часом стають ще більш помітними.

ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ
Легкий і поживний крем спеціально розроблений для того, щоб забезпечити зволоження зони навколо очей протягом всієї ночі, залишаючись при цьому делікатним навіть для надчутливої шкіри.

РЕЗУЛЬТАТИ
Клінічні дослідження демонструють, що Crystal Retinal Ceramide Eye зменшує ознаки старіння шкіри навколо очей: розгладжує гусячі лапки, має ліфтинг-ефект, знімає набряки навколо очей, протягом ночі освітлює темні кола під очима та прибирає ознаки втоми.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ
0.06% Twin-Encapsulated Retinaldehyde, Patent-Pending Retinal Stabilisation System Ceramides, Hyaluronic Acid Filling Spheres, Chamomile Extract
Протестовано дерматологами та офтальмологами.

Перший у світі клінічно перевірений ефективний ретиналь для шкіри під очима

Оптимізована потужність ретиналю для очей
Створений за унікальною формулою для досягнення максимальної ефективності, Crystal Retinal Ceramide Eye забезпечує клінічні антивікові результати, а також м'який живильний вплив на шкіру навколо очей. Це досягається завдяки подвійній системі доставляння препарату з подвійною оболонкою, яка забезпечує надповільнене вивільнення ретиналю в шкіру, гарантуючи, що потужна формула залишається надзвичайно дбайливою до чутливої шкіри навколо очей. 100% людей із чутливою шкірою погодяться із цим.*

Потужні прогресивні результати
Натхненний оригінальним бестселером Crystal Retinal, крем для догляду за очима має таку ж неперевершену систему стабілізації та герметичну упаковку, що захищає молекулу ретиналю для забезпечення тривалого ефекту. Крем для очей Crystal Retinal Ceramide Eye також використовує нашу унікальну систему прогресивної концентрації (0,03–0,1%) для догляду за очима, щоб гарантувати, що ваші результати з кожним нанесенням ставатимуть тільки кращими.

Пробудження молодої шкіри навколо очей
Універсальний крем для шкіри навколо очей, збагачений керамідами, створений для того, щоб забезпечити делікатній шкірі навколо очей усе необхідне у вечірньому догляді. Доведено, що він швидко зволожує шкіру, значно зменшуючи помітні ознаки старіння.

94% відзначили клінічне покращення стану шкіри навколо очей уже після першого застосування крему.**

*Доведено в незалежному споживчому дослідженні Crystal Retinal Ceramide Eye 3, яке проводилося протягом 6 тижнів за участі 50 учасників.
**Доведено в незалежному клінічному дослідженні Crystal Retinal Ceramide Eye 6, яке проводилося протягом 12 тижнів за участі 32 учасників.

Спосіб застосування
Після вечірнього очищення нанесіть Crystal Retinal Ceramide Eye на зону навколо очей, уникаючи повік.

Поетапне використання
Починати використовувати засіб слід поступово. Використовуйте двічі на тиждень протягом перших двох тижнів, через день протягом наступних двох тижнів, а потім щовечора. Завжди наносьте сонцезахисний крем вранці під час застосування вітаміну А.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл