Всі категорії
Додати товар

Вакуумний очисник пор derma suction 8802 для очищення пор обличчя

229 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Інший засіб
Кілька примірників у наявності

Дуже істотним показником і фактором, що підтверджує привабливість і красу жінок, є чиста, здорова, сяйна шкіра. Це, безумовно, дається від природи, але деякі зусилля для досягнення такого результату необхідні зробити самостійно, але не обов'язково накладно та з такими втратами часу, як відвідування спеціалізованих салонів. З купівлею вакуумного очисника Derma Suction ідеальна краса «обійдеться» з набагато меншою витратою часу та коштів.

Якщо коротко, ви досягнете легкого ефекту видалення чорних цяток, звільнення шкірних пор, поліпшення еластичності дерми, запобігання проявам пігментації шкірного покриву. На додаток до всього, покращиться шкірне дихання, і вона матиме по-справжньому здоровий вигляд.

Що являє собою побутовий косметичний прилад:

Сам очисник — вакууматор;
Чотири змінні насадки для різних режимів оброблення шкіри (мікродермабразиї);
Інструкція із застосування;
Додатково купуються 2 алкалінові батарейки. Розміром АА;
Одна з насадок очисника має абразивне напилення, здатне очищати ороговілий шар шкіри та щадніша (на думку користувачів), порівнюючи з іншими. Мікронасічки насадки не дають змогу сильно присмоктуватися до шкіри та не залишають на ній синці.

Попередньо, перед апаратним очищенням, необхідно провести дезінфекцію шкіри та оброблення спеціальними косметичними засобами. Для знезараження, з досвіду деяких користувачів, ефективніше користуватися хлоргексидином (це порада). Для оброблення зараз особлива увага приділяється засобам корейської косметики, популярні останнім часом. Речовини мають бути для щоденного користування.

За допомогою єдиної кнопки є можливість встановити два рівні вакуумізації. Інтенсивність також можна регулювати чотирма насадками.

Процес очищення має відбуватися масажними лініями в процесі безперервного руху. Розвивати навичку чищення, якщо його немає, необхідно поступово, починаючи з « чималих обертів». Незручне користування вакууматором може викликати появу синців. Шкіру краще притримувати пальцями, щоб вона сильно не розтягувалася. Відновлювального реабілітаційного періоду після процедури немає. Наступного дня можна вже тішити людей своїм молодшою зовнішністю.

Не працюйте очисником на ділянках шкіри з еластичними судинами, з ранками різного походження, герпесом, вираженими капілярами та іншими небажаними проявами на шкірі. Помірне почервоніння — природна реакція дерми на такий вплив.

Вакуумне чищення, крім того, дає такі результати:

Активізується мікроциркуляція рідин під шкірою;
Більш вільне дихання шкіри, підвищення тонусу;
Зникає лущення (з часом);
З'являється ефект підтягування шкіри;
Очищаються пори, зникають вугри;
Зникають зморшки (попоживно);
Кому особливо показані сеанси мікродермабразиї:

У разі прояву гіперкератозу;
За наявності розширених пор;
Блискавість шкіри, відміряна дерма;
Важливо те, що, на відміну від інших очисних процедур, навіть зроблених професіоналами, (УФ — чищення та ін.), таку процедуру можна проводити будь-якої пори року.

Очищення шкіри таким вакууматором має й інші додаткові переваги:

Застосування інших методів очищення — паралельно;
Прилад просто чистити та дезінфікувати;
Годиться для жінок і чоловіків;
Дренажний та тонізувальний вплив на організм;
Можна використовувати у разі підвищеної вологості;
Немає періоду реабілітації після сеансу;
Чудові відгуки власників;
Рекомендація: для отримання стабільно максимального ефекту (за відгуками) рекомендується курс 2-3 тижні з тижневими перервами.

Купив такой функціональний прилад, ви можете перенести дорогість процедури в салоні до себе додому. Без зайвих витрат.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Сфера застосування:
Обличчя
Інгредієнти:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?