Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Сироватка-ролер для повік з гіалуроновою кислотою one spring,15г

75 грн
Опис

Виробник: One Spring
Тип засобу: Сироватка
Кілька примірників у наявності

Сиворотка-ролер для шкіри навколо очей добре прибирає набряклість, синці та дрібні зморшки, чудово зволожує ніжну шкіру повік. Засіб підходить для всіх типів шкіри.
Завдяки одночасному зволоженню, живленню та запуску внутрішніх процесів регенерації регулярне застосування сироватки створює чудовий ефект, шкіра під очима стає більш пружною, щільною та еластичною.
До складу сироватки входить гіалуронова кислота, що забезпечує глибоке зволоження шкіри та запобігає втраті вологи протягом тривалого часу.
Завдяки спеціальній сталевій кульці, яка розподіляє рідину, при нанесенні досягається додатковий ефект охолодження та мікромасажу шкіри. Ролик дозволяє розподілити гель рівномірно та економічно, а масажний ефект допоможе підтягнути навіть верхню повіку.
Спосіб застосування: провести ролером під очима 2-3 рази. Після повного всмоктування сироватки нанести крем для закріплення ефекту. Сироватку необхідно наносити вранці та ввечері після очищення та тонізування шкіри. Підходить для щоденного використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
orion...
orion_beauty_shop
Супер-продавець
Запоріжжя
79% виконаних замовлень
Була