Всі категорії
Додати товар

Lebelage крем для обличчя ампульний super water drop

180 грн
Опис

Lebelage крем для обличчя ампульний Super water drop
Наповнення: половина баночки, приблизно 35 мл
Стоїть без діла

Крем миттєво освіжає шкіру, глибоко зволожує, проникає в глибокі шари шкіри, насичуючи цілющою вологою кожну клітину. Відновлює здоровий колір обличчя, значно зміцнює життєві сили шкіри, що втомилася. Постачає клітини киснем, посилює захисні властивості шкіри, зменшує набряклість.

Глибоководна морська вода багата на мінеральні речовини та мікроелементи. Чинить біостимулюючу дію на шкіру, омолоджуючи її. Перешкоджає лущенню та втраті шкірою вологи, надійно захищає від впливу негативних факторів навколишнього середовища.

Також у складі:

Екстракт центелли використовують у косметології для запобігання передчасному старінню. Ця речовина вважається потужним дерматопротектором. Воно впливає на синтез колагену, збільшуючи на 30% ефективність цього процесу у глибоких шарах шкіри. Після застосування косметичних засобів з екстрактом центелли шкіра стає підтягнутою та пружною.

Galactomyces – екстракт молочних бактерій, ідеальний засіб для зрілої шкіри, сприяє відновленню еластичності шкіри, стимулює регенерацію клітин, покращує кровообіг та обмінні процеси, має тканинозміцнювальну та тонізуючу дію.

Алантоїн – пом'якшує роговий шар, прискорює регенерацію клітин шкіри, захищає її від впливу зовнішніх несприятливих факторів, також він має антиоксидантну, антисептичну, протизапальну дію.

Крем усуває лущення, вирівнює текстуру та колір шкіри. Дарує шкірі еластичність та свіжість.

Не залишає жирного блиску та липкості.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
  • 40мл
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?