Всі категорії
Додати товар

Локальний засіб від прищів з каламіном від hollyskin 🔥

249 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Інший засіб

Локальний засіб від прищів з каламіном Drying Lotion HOLLYSKIN, 15 мл🔥🔥🔥

😍Як за 1 ніч позбавитися від небажаного прищика на обличчі? Фахівці відомого бренду Hollyskin із розумінням поставилися до життєвих ситуацій, коли важлива зустріч або перше побачення, а тут неприємне почервоніння. Так з’явився локальний засіб від прищів і почервонінь з миттєвою дією за 1 ніч Calamin. Drying Lotion від Hollyskin.
🌸Засіб створено на основі рожевого каламіну, камфори, сірки та цинку, що дозволяє миттєво заспокоїти, усунути набряк і свербіння. Невеликого об’єму засобу вистачає на тривалий час за рахунок точкового використання.

❤️‍🔥Переваги засобу Calamin. Drying Lotion:
🔸Сприяє формуванню захисного шару шкіри при зниженні її бар'єрної функції
🔸Матує проблемні ділянки
🔸Абсорбує надлишок шкірного сала 
🔸Запобігає появі нових висипів
🔸Лікує шкіру з метою виключення подальших почервонінь

🤗Спосіб застосування: Перед використанням не струшуйте пляшку. Занурте ватну паличку в локальний засіб від прищів і почервонінь з миттєвою дією за 1 ніч Calamin. Drying Lotion від Hollyskin. Рекомендується занурювати в осад рожевого кольору на дні флакону й точково нанесіть засiб на плями та прищики на обличчі. Залиште засіб, щоб він висохнув і змийте тільки вранці. Уникайте потрапляння в очі та на слизові оболонки.

🧏Тип шкіри: суха, жирна, комбінована, суха

✨Склад: Isopropyl Alcohol, Aqua (Water, Eau), Calamine, Camphor, Sulfur, Zinc Oxide, Talc, Glycerin, Salicylic Acid, Squalane, CI 77891 (Titanium Dioxide).

🫧 Об'єм — 15 мл

💰Ціна — 249 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?