Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Відновлююча пінка для вмивання з мадекасосидом

290 грн
Опис

Виробник: A'PIEU
Тип засобу: Демакіяж

A'pieu Madecassoside Cleansing Foam - це відновлююча пінка для вмивання з мадекасосідом. Вона глибоко очищає шкіру, розчиняє косметику, нейтралізує надмірну жирність, стимулює кровообіг та покращує колір обличчя.
🌿Комплекс жирних кислот . Піна містить лауринову, міристинову та стеаринову жирні кислоти. Вони розчиняють всі види забруднень, нормалізують рівень зволоженості та допомагають усунути хвороботворні прояви.
🌿Мадекасосид . Ця активна молекула вилучена з екстракту азіатської центелли. Вона стимулює синтез колагенових волокон, відображає натиск вільних радикалів, захищає клітини від ультрафіолету та уповільнює процес старіння.
🌿Екстракт водоростей . Водорості відновлюють цілісність клітинних мембран, стимулюють процеси регенерації, зміцнюють стінки судин, покращують колір обличчя та нормалізують метаболічні процеси.
🌿Гіалуронова кислота . Цей компонент має високу гігроскопічність, завдяки чому притягує молекули води та утримує їх у глибоких шарах дерми.
Переваги використання:
💚Швидкий ефект. Вже одне застосування пінки допомагає привести шкіру до ладу, очистити її, звільнити пори, вивести токсичні речовини, усунути сальний блиск, зробити обличчя гладким, свіжим, доглянутим і сяючим.
💚Догляд. Піна пом'якшує та зволожує шкіру, насичує її вітамінами, мінералами, амінокислотами та іншими цінними речовинами. Вона нормалізує водно-сольовий баланс, знімає набряклість, пригнічує активність мікробів, вирівнює тон обличчя та покращує його колір.
💚Матування. Піна активно нейтралізує зайву жирність, зменшує виділення підшкірного себіуму, регулює роботу сальних залоз, стягує розширені пори, надає особі свіжості, матовості та доглянутого вигляду.
Застосування:
Видавіть трохи засобу на руку, додайте води та збийте щільну піну. Отриману масу нанесіть на обличчя, трохи помасажуйте та змийте всі забруднення. Залишки піни видаліть водою. Засіб підходить для щоденного використання.
Об'єм: 130 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
user323869
user323869
Острог
Була