Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Маска-альгінатна зволожуюча "ліфтинг & свіжість" dr. jart+

145 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Маска

Опис Маска-альгінатний коктейль "Ліфтинг & Свіжість"

Маску-альгінатний коктейль «Зволоження & свіжість» корейського бренда натуральної косметики Dr. Jart призначено для відновлення тьмяної, виснаженої шкіри, забезпечення їй потрібного рівня гідратації та повернення доглянутого, сяйного вигляду.

Компоненти засобу легко змішуються між собою до утворення однорідної маси, яка без зусиль рівномірно наноситься і знімається після застигання. Розроблено формулу Dr. Jart + Shake & Shot на основі гіалуронової кислоти, екстрактів фіалки та листя баобаба, а також спеціального зволожувального комплексу. Продукт має потужні зволожувальну і живильну дії, значно покращує стан шкірного покриву, надаючи йому гладкість і шовковистість, освіжаючи колір обличчя. Також він заспокоює запалені ділянки та зміцнює епідерміс, підвищуючи його захисні властивості.

Спосіб застосування: крок 1: Змішати компоненти 01 Бустер і 02 Ампула у склянці. Крок 2: як слід потрясти стакан. Струшувати доти, поки маса не стане однорідною. Крок 3: коли консистенція продукту придбає однорідність і стане кремовою, нанести її на обличчя шпателем, уникаючи зони очей і губ. Необхідно нанести маску негайно, протягом 2-3 хвилин. Крок 4: тримати маску 15-20 хвилин. Щойно маса застигне, необхідно акуратно зняти її, починаючи з країв. Видалити будь-які залишки маски і завершити ритуал догляду за шкірою нанесенням необхідних засобів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
user673508
user673508
Житомир
0% виконаних замовлень
Була