Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Сонцезахисний крем урьяж spf 50

440 грн -16% 370 грн
Опис

Зволожуючий сонцезахисний крем Uriage Bariesun Moisturizing Cream Unscented SPF 50+ приємної текстури, без ароматизаторів, поєднує в собі високоефективний комплекс UVA/UVB-фільтрів та два запатентовані комплекси для дуже високого захисту шкіри. Запобігає пошкодженню клітин та фотостарінню, спричиненого дією УФ-променів та синього світла. Легка, водостійка, нежирна та приємна текстура гарантує відчуття комфорту при кожному нанесенні. Крем має високу переносимість і безпеку, і прекрасні косметичні якості: легко наноситься і рівномірно розподіляється по поверхні шкіри.Для обличчя з нормальним, чутливим і світлим типом шкіри. Призначений для чоловіків та жінок. Вікова категорія – 18+. Випускається у тюбику 50 мл.

Призначення
Захист від ультрафіолетового проміння. Захист шкіри від сухості. Допомагає попередити фотостаріння, спричинене дією ультрафіолетових променів та синього світла.

Властивості
Забезпечує дуже високий захист від UVA/UVB-променів. Уберігає від появи опіків, лущення, сухості шкіри, почервоніння та подразнення, викликаних перебуванням на сонці. Перешкоджає процесам фотостаріння та утворення пігментних плям, викликаних УФ-променями. Дарує відчуття свіжості та комфорту.
Пару затестів оскільки маю ще один крем. Замовляла з Франції. Термін придатності до 11/2025

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна
Тип шкіри:
Всі типи
Продавець
ulyana123
ulyana123
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
100% виконаних замовлень
Була