Всі категорії
Додати товар

Поживний та зволожуючий крем для обличчя shlan fong herbal cream

1199 грн
Опис

Наш поживний та зволожуючий крем для обличчя ⚡️Shlan Fong⚡️ проникає глибоко в шкіру, забезпечуючи інтенсивне зволоження на клітинному рівні та допомагаючи боротися зі стресом та негативним впливом навколишнього середовища🏭Ви відчуєте, як ваша шкіра оживає, стає м’якою, пружною та сяючою.

Він має легку текстуру, що дозволяє йому швидко вбиратися та не залишати жирної плівки. Ви будете насолоджуватися приємним відчуттям свіжості та комфорту протягом усього дня🌿👌🏽

🧬Активні інгредієнти:
екстракт блетили смугастої, екстракт порії кокосоподібної, екстракт кори півонії, екстракт центели азіатської, пантенол, екстракт календули лікарської, гіалуронова кислота, екстракт примули,екстракт астрагалуса, Екстракт офіопогону японського, ніацинамід, екстракт китайської повіліки

🧖🏼‍♀️Застосування:
Наносити невелику кількість крему на попередньо очищену шкіру обличчя та шиї ( після тоніка) акуратними круговими рухами, виключаючи область навколо очей.

✨Результат: шкіра насичена поживними компонентами, у тонусі, пружна, бархатиста, гладка, дрібні дефекти (пігментні плями, зморшки) усунуті.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?