Всі категорії
Додати товар

Підтягуючий гель міорелаксант

920 грн
Опис

💉💉💉Якщо Вас турбують перші зморшки, а одна думка про «уколи краси» викликає панічний страх. Або ви вже кололи препарат ботулінотоксин і хочете, щоб ефект протримався  якомога довше, то професійна косметика Sesderma пропонує неймовірні засоби лінії BTSES, які допоможуть зберегти красу та молодість без ін'єкцій.

Лінійка Btses Sesderma на основі міорелаксантів пептидів останнього покоління, які розслаблюють м'язи обличчя, перешкоджають їх спазму і тим самим створюється знаменитий ботокс-ефект без будь-яких уколів і філерів.

Коли хочеться «дорослішати» красиво, натурально та естетично, для пролонгації anti-age ефекту застосовується спеціальний гель інгібітор зморшок – альтернатива ботоксу. Також він допомагає продовжити дію самого ботоксу.

💉Призначений для боротьби зі зморшками, викликані лицьовими м'язами (область навколо очей і рота, міжбров'я, щоки, лоб).

💉 Його застосування зменшує глибину зморшок завдяки міорелаксуючому пептиду - аргірінін. Який розслаблює і знімає спазм м'язів подібно до дії ботокса.

💉 Відновлює пружність та зменшує провисання.

💉 Має високу накопичувальну здатність і пролонгує anti-age ефект.

💉 Поєднується з ретиноїдами та антиоксидантами.

Гель наноситься зонально на місця зморшок та заломів (очі, лоб, міжбрівна, носогубна частини обличчя).
Втирається масажними рухами вранці та/або ввечері на очищеній сухій шкірі до сироватки та крему.

💧Об'єм 15 мл.
💳Вартість 920грн

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 15мл
Призначення:
Продавець
oksana0486759
oksana0486759
43% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?