Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем для обличчя spf50+

400 грн
Опис

Зустрічайте — оновлений сонцезахисний крем для обличчя від Маііа🤩

Крем має рівень захисту SPF50+, та ефективно захищає шкіру від UVA та UVB променів👌🏻

Що у складі?
🔹UV фільтр Uvinul A plus B — єдиний на сьогодні абсолютно фотостабільний високоефективний фільтр, який гарантує захист від UVA та UVB променів і, до того ж — має антиоксидантні властивості та захищає від вільних радикалів. Сертифікований ЄС
🔹UV фільтр Tinosorb S Lite Aqua — ще один шикарний сонцезахисний фільтр від німецького концерну BASF. Має сертифікацію ЄС; захищає від UVA та UVB
🔹Екстракт Центелли азіатської — стимулює синтез колагену, має протизапальні та антибактеріальні властивості; стимулює регенерацію шкіри, підвищує її еластичність та тургор; є чудовим антиоксидантом.
🔹Aquaxyl — унікальний актив, який зволожує шкіру на всіх рівнях та попереджує втрату вологи, стимулює синтез церамідів, покращує бар'єрні функції шкіри
🔹Глюконолактон — антиоксидант; зміцнює волокна колагену та еластину. Зменшує негативний вплив ультрафіолету та інших факторів навколишнього середовища на шкіру, покращує її захисні властивості.
🔹СО₂ екстракти Кокосу, Журавлини, Зеленого Чаю та Розмарину — потужний коктейль антиоксидантів, вітамінів, мікро- та макроелементів

Крем має витончений аромат лаванди та мірри завдяки сертифікованим ефірним оліям💜

Об'єм — 30 мл

Склад: Вода очищена, UV фільтр Uvinul A plus B, UV фільтр Tinosorb S Lite Aqua, екологічний емульгатор Olivem© 1000, каприлово-каприкові тригліцериди, рослинний підсилювач SPF, гліцерин рослинний, гліцериновий екстракт центелли, Д-Пантенол, зволожуючий комплекс Aquaxyl, консервант Euxyl 9010, глюконолактон, ксантанова камедь, СО₂ екстракт кокосу, СО₂ екстракт журавлини, СО₂ екстракт зеленого чаю, СО₂ екстракт розмарину, емульгатор Eumulgin Prisma, ефірні олії лаванди та мірри.

Спосіб використання: Рівномірно, легкими масажними рухами, нанести на чисту суху шкіру обличчя за 20 хвилин до виходу на вулицю, дочекатись повного поглинання; уникати потрапляння крему в очі. Повторювати нанесення кожні 2-3 години перебування на сонці, а також після купання та витирання рушником.

Умови зберігання: Бажано тримати в прохолодному місці, уникати потрапляння прямих сонячних променів та джерел тепла. Не допускати потрапляння води у баночку. Тримати в місцях, недоступних для дітей.

Протипоказання: Індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Перед першим використанням бажано провести алергопробу. Тільки для зовнішнього застосування. При перших ознаках роздратування припинити використання засобу.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?