Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Омолоджуючий крем для обличчя usolab renaturation repair cream - 100 мл

2600 грн
Опис

Крем із біорепарацією нового покоління допомагає коригувати вікові зміни шкіри, а також ушкодження різної етіології. Сприяє регенерації та оновленню, усуває рубці та сітки зморшок, покращує гідратацію та текстуру шкірного покриву, підвищує його тонус. Зміцнює та підтягує овал обличчя, попереджає в'ялість та обвисання. Освітлює, вирівнює тон, зменшує плями, пігментацію та ластовиння, створює гладкий білий ефект. Зменшує гіперпігментацію. USOLAB Bio Renaturation Repair Cream стимулює активність клітин, збільшуючи здатність шкіри глибоко поглинати поживні речовини та прискорюючи процес регенерації. Висока концентрація активів та ефективна формула забезпечує видимі результати при регулярному застосуванні засобу: зменшуються ознаки старіння, покращується еластичність та пружність шкіри, вона стає більш підтягнутою, гладкою, здоровою та молодою.
Рекомендується застосовувати крем у комплексній антивіковій терапії не раніше, ніж з 40 років, як регенераційний засіб можна використовувати при необхідності.

Активні компоненти:
Екстракт центели азіатської 24% - має заспокійливі здібності, які допомагають позбутися подразнення, почервоніння та запалень. Покращує стан колагенових та еластинових волокон, стимулює кровообіг, зміцнює захисний каркас шкіри та стінки капілярів та судин.
Екстракт тремели (крижаний гриб) – має водоутримуючі та антиоксидантні здібності. Стимулює власні захисні механізми епідермісу та знижує реактивність під впливом зовнішніх факторів. Гальмує процеси старіння та дегенерації шкірних мікро капілярів. Розгладжує мікрорельєф та перші зморшки, надаючи шкірі матової гладкості.
Полінуклеотиди (PDRN) 5% - стимулюють синтез білків та активують процеси регенерації та репарації тканин, сприяють нормалізації меланогенезу. Відновлюють пошкоджені ділянки ДНК і безпосередньо діють на фібробласти, які беруть участь у синтезі гіалуронової кислоти, колагену та еластину.
Екстракт прополісу 10% - має оздоровчу, бактерицидну, протизапальну, антибактеріальну дію. Живить і омолоджує шкіру, допомагає протистояти вільним радикалам та іншим негативним впливам навколишнього середовища, сприяє регенерації шкіри.
Пантенол 10% - усуває сухість та запалення, відновлює цілісність шкірного покриву, допомагає утримати вологу всередині клітин, що своєю чергою забезпечує пролонгований ефект зволоження та однорідну текстуру.
Гідролізований колаген 5% - відновлює пружність та еластичність тканин, розгладжує дрібні зморшки та заломи, утримує вологу у тканинах шкіри, запобігаючи сухості та гальмує процес старіння.
Комплекс із 36 пептидів – комбінація пептидів, які зменшують глибину та кількість наявних зморшок, підтягують шкіру та зміцнює контури, попереджаючи обвисання. Покращують колір і тон, підвищують опірність до численних факторів старіння, відновлюють пружність та еластичність, а також сприяють кращому проникненню інших активів у глибші шари епідермісу, що покращує гідратацію та тонус.
Спосіб застосування:
Нанести трохи крему на фінішному етапі ранкового та вечірнього догляду. Поступово розподілити засіб кінчиками пальців по всій поверхні обличчя, шиї та декольте.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Мас маркет Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження
Інгредієнти:
Сфера застосування:
Обличчя Шия і декольте
Вид:
Крем