Всі категорії
Додати товар

Bb-крем для обличчя mizon snail repair intensive bb cream spf50+ pa +++ з муцином...

230 грн
Опис

BB-крем для обличчя Mizon Snail Repair Intensive BB Cream SPF50+ PA +++ з муцином равлика, тон 27, 50 мл
Пр-во Корея
Дозатор
Майже повний, не підходить тон
строк 07.2024

Південнокорейські вчені довели, що равлики допомагають бути красивими! Точніше муцин, який вони виробляють. Ця речовина містить еластин, колаген, гліколеву та гіалуронову кислоту. Креми з таким компонентом добре зволожують, покращують колір обличчя, омолоджують і активізують процеси регенерації.

Переваги продукту

ВВ-крем для обличчя Snail Repair Intensive не лише доглядає, але й захищає шкіру. Крем ніжної текстури забезпечує таку дію:

лягає на шкіру обличчя ідеально рівним шаром;

допомагає приховати недоліки;

надає шкірі натуральний відтінок.

Як діє?

Найважливіший компонент крему — муцин равлика, він вирізняється інтенсивним зволожувальную дією, запобігає сухості та лущенню шкіри. Також захищає її, утримує вологу всередині, оновлює та регенерує клітини. Усе це створює ефект молодої підтягнутої та сяючої шкіри.Також засіб має ультрафіолетові фільтри SPF 50, які захищають шкіру від старіння, оскільки нейтралізують шкідливий вплив сонця.

З чим використати?

Перед нанесенням ВВ-крему, обличчя треба очистити та зволожити за допомогою крему. Коли він добре поглинеться шкірою, нанесіть невелику кількість тонального засобу та рівномірно розподіліть його. Далі можна наносити пудру, рум'яна, хайлайтер.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри:
Всі типи
Продавець
kvitnebuzok
kvitnebuzok
Супер-продавець
Київ
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?