Всі категорії
Додати товар

Інтенсивний комплекс для шкіри навколо очей + маски tiande

299 грн
Опис

Інтенсивний комплекс для шкіри навколо очей TianDe — Подвійне омолодження

ОПИС:

Інтенсивний комплекс для шкіри навколо очей сприяє скороченню глибини та кількості зморщок, зменшенню набряків, «гусячих лапок» і кіл під очима, усуває сліди втоми, знімає подразнення та запалення, зволожує шкіру, надає їй сяйво. Складається з двох засобів: 100 масок-муляжів для зони очей і фітоесенції.

Неможливо уявити собі догляд за шкірою 30 років без спеціальних засобів для ніжної шкіри навколо очей. Саме в цій зоні з'являються перші зморшки, тому необхідно вчасно почати доглядати за нею — не тільки дбайливо очищати, а й зволожувати, живити.

Інтенсивний комплекс для шкіри навколо очей — це два засоби в одному: маска-муляж і фітоесенція.

Маска-муляж просякнута біологічно активним складом, що містить такі компоненти:

• Гідролізований колаген — колаген, який за допомогою речовин-підсилювачів легко долає епідермальний бар'єр. Стимулює відновлення природних колагенових волокон дерми. Покращує міцність, еластичність і тургор шкіри. Утворює на шкірі захисну плівку, яка зв'язує воду та в такий спосіб зменшує трансепідермальні втрати вологи.

• Екстракт водоростей — «батарейка-енергайзер для клітки». Містить альгінову кислоту, яка підтягує та зволожує шкіру, позаяк здатна адсорбувати воду вагою, що майже у 300 разів перевищує її власний. Містить мінеральний енергетичний коктейль, у складі якого найважливіша роль для «втомлених» клітин шкіри відіграють цинк, мідь і магній.

• Екстракт алое вера. Містить понад 200 біологічно активних речовин, які живлять шкіру, стимулюють клітинний обмін. Завдяки полісахаридам підтримує нормальний гідробаланс шкіри та підвищує еластичність шкіри, що в'яне. Завдяки саліциловій кислоті та ефірним оліям запобігає розвитку акне. Нормалізує кислотно-лужний баланс шкіри, оскільки рівень pH алое збігається з її природним рівнем pH. Задовольняє потреби будь-якого типу шкіри: суху ефективно зволожує й пом'якшує, чутливу — заспокоює, жирну — позбавляє блиску та запалень.

• Екстракт квіток хризантеми. Усуває спазми судин, зміцнює стінки капілярів і покращує мікроциркуляцію крові в шкірі. Зволожує шкіру та згладжує дрібні зморшки. Містить кремній, що створює умови ефективного оновлення волокон дерми — еластину та колагену. Причому кремній в екстракті квіток хризантеми хімічно пов'язаний з іншими природними сполуками — пектином і фосфоліпідами, а саме в такому зв'язаному вигляді він найкраще засвоюється шкірою.

• Екстракт кореня ангеліки. Сприяє покращенню мікроциркуляції, активізуючи обмінні процеси в тканинах. Містить кавун — глікозид, що освітлює шкіру за допомогою придушення синтезу меланіну. Насичує шкіру вологою й наповнює сяйвом.

Фітоесенція містить такі компоненти:

• Олія оливи — цінний природний інгредієнт, який називають «рідким золотом» для шкіри. Лінолева кислота в його складі міститься в тому ж процентному співвідношенні, що й у грудному молоці. Олеїнова кислота, що міститься в оливковій олії, входить до складу епідермальних ліпідів шкіри, тому зміцнює захисний бар'єр епідермісу, зменшуючи трансепідермальні втрати вологи. Вітамін Е, що міститься в екстракті оливок, називають «вітаміном молодості» за його здатність захищати шкіру від шкідливого впливу вільних радикалів. Якби серед вітамінів проводили конкурс на звання найкориснішого для шкіри, то вітамін Е увійшов би в топ-3. Завдяки вмісту екстракту оливок косметичні засоби не забивають пори.

• Ефірна олія троянди — є афродизіаком, сприятливо впливає на суху та шкіру, що в'яне, повертає їй сяйний здоровий вигляд. Усуває лущення й подразнення, зменшує вираженість зморщок. Є джерелом вітамінів А і С, які захищають клітини шкіри від впливу вільних радикалів. Містить натуральні жирні кислоти, що відновлюють захисні функції шкіри.

• Ефірна олія герані. Зволожує, сприяє відновленню пружності та еластичності шкіри. Сприяє зменшенню виробництва шкірного сала, нормалізує роботу потових залоз шкіри обличчя. Захищає клітини від вільних радикалів.

• Ефірна олія лаванди. Живить, заспокоює шкіру, застосовується під час почервоніння та лущення. Тонізує шкіру, покра…

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?