Всі категорії
Додати товар

Натуральна олія для обличчя та волосся hillary jojoba oil 30 мл

200 грн
Опис

Тип засобу: Олія

Кілька примірників у наявності

Hillary Cosmetics — Натуральна косметика високої якості ❤
Ласкаво просимо у світ натуральних косметичних продуктів Хілларі.

Мета Hillary Cosmetics, що-би всі косметичні продукти на твоїй полиці та полиці кожної дівчини країни мали тільки натуральну природу, і, на відміну від більшості засобів, неслі одночасно і користь для здоров'я, для організму загалом так і були максимально дієві насамперед за прямим косметичним призначенням.

Саме для ДІЇ та РЕЗУЛЬТАТУ проти застосування нашої косметики команда Hillary Cosmetics працює з найкращими в країні косметологами, технологами, трихологами, створюючи ІННОВАЦІОННІ РШЕПТУРИ натуральних продуктів насамперед для тебе.

Всі передові світові лабораторії, які розробляють косметичні інгредієнти вже понад 10 років майже не вдосконалюють косметичні продукти на основі застарілих продуктів родом із "хімічного" косметичного минулого.

Натомість найкращі уми та лабораторії світу, від великих корпоративних інститутів до сімейних вузькоспеціалізованих лабораторій працюють, синтезуючи щорічно та навіть щомісяця, суперсучасні, повністю органічні косметичні компоненти, які тепер за своїми властивостями навіть часто перевершують не тільки натуральні аналоги, розроблені на зарі популяризації натуральної косметики, але й насамперед багато косметичних продуктів на основі силіконів, парабенів, сульфатів і мікропластиків.

Команда Hillary працює на вістрі прогресу з найкращими європейськими організаціями, які розробляють і впроваджують органічні сполуки в косметику.

Ми використовуємо в рецептурах Hillary Cosmetics тільки найостанніші, досконалі, інноваційні розробки.

У багатьох продуктах Хілларі основні компоненти 2018, 2019 року. Саме тому Ви отримуєте за помірні гроші дійсно робочі інноваційні продукти з догляду.

Натуральна олія для обличчя та волосся Hillary JOJOBA OIL

Олія жожоба чудово підходить для догляду за волоссям будь-якого типу, особливо для пофарбованих, сухих і ламких. Віск, що міститься в олії, огортає, захищає й оновлює волосся, допомагає в разі ламкого волосся й надає йому природного блиску та сили. Має приголомшливі властивості в лікуванні сухої шкіри голови.

Спосіб застосування:

Корисно втирати олію жожоба в корені волосся за 15-20 хвилин до його миття.

Можна додати олію жожоба до свого шампуню для волосся — по 3-5 крапель у кожну порцію під час миття.

Нанесіть олію жожоба на гребінь і розчісуйте волосся двічі-тричі на день.

Склад: жирні кислоти, амінокислоти, ліпіди, антиоксиданти, протеїн, ефіри жирних кислот, вітаміни А й Е, мінерали.

Умови зберігання: За t від +5 до +25 °C у щільно закритій темній тарі за кімнатної температури. У холодильнику застигає.

Маса Нетто: 30 мл

Зроблено в Україні

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?