Всі категорії
Додати товар

Крем diabetegen 15 г

280 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Крем

Крем Diabetegen рекомендований для догляду за шкірою, схильною до висихання, надмірного лущення, зрогову та подразнення. Diabetegen — ранозагоювальний крем, який сприяє регенерації проблемної, ослабленої шкіри зі схильністю до появи ран. Основний компонент крему — високоякісна молочно Colostrum Bovinum — сильнодійна натуральна біоактивна речовина, що стимулює організм до самовідновлення й поліпшення імунітету. Допоміжні речовини (гідролізовані протеїни, алантоїн, пантенол, колоїдне срібло та вітамін Е) регулюють бактеріостатичне середовище, запобігають розмноженню бактерій, пришвидшують процес загоєння й заспокоюють запалені ділянки шкіри.

Diabetegen не містить штучних консервантів і запашників, що зводить до мінімуму появу алергічних реакцій.

Показання до застосування:

Синдром діабетичної стопи, виразки, тріщини на п'ятах, пролежні, вугрів, герпетичні висипки, опікові зміни, грибкові зміни та інші, що важко загоюють рани. Так само рекомендовано для сухої та грубої шкіри, схильної до пошкоджень.

Спосіб застосування:

Попередньо очистити шкіру. Для цього можна використовувати антибактеріальний очисний засіб, який відповідає таким вимогам: м'яке мийне середовище близька до pH 5,5 зі зволожувальними властивостями; антисептичний препарат зі зволожувальною дією.

Після очищення, шкіру треба просушити (не терти), особливу увагу приділити важкодоступним місцям (проміжки між пальцями, місця навколо нігтів та ін.). Потім нанести крем тонким шаром і делікатно втерти. Застосовувати Diabetegen мінімум двічі на день — вранці та ввечері.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?