Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Натуральний крем для обличчя з гіалуроновою кислотою й коензимом

180 грн
Опис

Крем антивіковий омолоджувальний, проти зморщок, соснові активні компоненти — гіалуронова кислота та коензим Q10.
Практично всі креми містять олію макадамії, це одна з найкращих зволожувальних, тонізувальних, відновлювальних і пом'якшувальних олій, нейтральну, придатну для будь-якого типу шкіри. Його ще називають властивістю, що швидко зникає, дуже швидко вбирається в шкіру.

Олія ши має неперевершений ефект емоленту — збільшує еластичність і м'якість шкіри, завдяки вмісту токоферолів (Віт Е) і незамінних жирних кислот має регенерувальну й антиокислювальну здатність. Має захисну властивість від кліматичних впливів і сонячних променів.

Кокосова олія. Його активні речовини запобігають запаленню, насичують клітини вологою й створюють захисний бар'єр від холодів, високої вологості та перепаду температур. (У чистому вигляді користуватися не рекомендацією, володарки світлої шкіри за регулярного використання можуть заробити пігментні плями)

Активні компоненти крему — гіалуронова кислота та коензим Q10.

Божевільна популярність гіалуронова кислота запрацювала не дарма. Відповідаючи за цілісність клітинних структур, гіалуронова кислота слугує природним «водохранилища», заповнює нею міжклітинний простір і утримує водний баланс шкіри на на належному рівні. Сприяє доставлянню біологічно активних речовин у шкіру.

Коензим Q10 антивіковий і імуностимулювальний актив, який бере участь в енергетичному обміні. Коензим і гіалуронова кислота — як інь і янь. Синергетично діють один на одного.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари