Всі категорії
Додати товар

Ампули з концентратом гіалуронової кислоти для обличчя іспанія

200 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Сироватка

Кілька примірників у наявності

Ампули є в наявності. 100% ОРИГИНАЛ. ВИКОРИСТАННЯ

Deliplus Acido hyaluronico booster facial ampoule concentrates Ампули з концентратом гіалуронової кислоти для обличчя компанії Deliplus (Іспанія)
Поява зморщок із віком неминуче, проте сучасна косметика дає змогу, якщо не зупинити час, то істотно його уповільнити. Чудовим способом для того, щоб ви якомога довше могли насолоджуватися своєю неперевершеною красою й молодістю, є Ампули з концентратом гіалуронової кислоти для обличчя компанії Deliplus.
На відміну від звичайних кремів, що просто підтримують і живлять шкіру, цей концентрат впливає локально на зморшки, заповнюючи їх зсередини та візуально зменшуючи їх глибину. Саме гіалуронова кислота є основою збереження молодості та гладкості шкіри, тому пропонований засіб так дієвий у боротьбі зі зморшками. Застосовувати ці ампули рекомендується вже після тридцять років, коли з'являються найперші зморшки. Наносити цей високоефективний засіб треба двічі на день — перед покриттям обличчя денним і нічним кремом.
Спосіб застосування: наносити на добре очищену шкіру на найбільш схильна до утворення зморщок зони обличчя, а також шию та зону декольте двічі на день вранці та ввечері.
Регулярне застосування гіалуронової кислоти стримує процес старіння, запобігає появі зморщок, підвищує тонус і еластичність шкіри, покращує колір обличчя.
Підходить для всіх типів шкіри.
У кожній ампулі — 2 мл.
Паковання складається із 7 ампул.
Вартість паковання — 200 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
elena65685
elena65685
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?