Всі категорії
Додати товар

Крем есенція для обличчя алое bioaqua aloe vera cream 50 мл

169 грн
Опис

Головний компонент крему-гелю — алое віра. Зволожуючий, і освіжаючий крем-гель з легкою текстурою на 92% складається з алое віра — речовини, що володіє здатністю стимулювати регенерацію тканин, насичувати клітини епідермісу вологою.
Засіб підходить для всіх типів шкіри, може застосовуватися як база під макіяж, так як надає матуючий дію. Крем-гель BioAqua працює як захисний засіб, відновлюючи ліпідний бар'єр шкіри. В результаті обличчя краще захищене від зовнішніх чинників - сонячного світла, вітру, хвороботворних бактерій.
Попереджається розвиток запалень, забитих пір. Алое віра також має бактерицидну, загоювальну, заспокійливу, поновлюючу і розсмоктуючу дію, крем-гель з основою з цього рослинного компонента показаний при лікуванні підшкірних вугрів. Алое віра не викликає алергії, тому косметика з ним підходить навіть людям з чутливою шкірою.
Після використання крему-гелю BioAqua огрубілою верхній шар епідермісу пом'якшується, глибоко очищаються пори, шкіра насичується вітамінами, мінералами, відновлюється нормальний вміст вологи в тканинах, запалення підсушуються, почервоніння зменшуються. Алое віра також усуває пігментні плями, роблячи менш помітними пігментні плями.

Застосування: попередньо очистіть шкіру легкими рухами, нанесіть невелику кількість крему на шкіру обличчя та шиї по масажним лініям, дочекайтеся повного вбирання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?