Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем з гіалуроновою кислотою farmstay hyaluronic uv shield sun block...

350 грн
Опис

Максимальність високого захисного фактора SPF50+ PA++++ захищає шкіру протягом тривалого часу.

▫ Крем Farm Stay захищає не тільки від ультрафіолетового випромінювання B, яке руйнує верхній шар шкіри, а й від УФ променів спектру A, які проникають досить глибоко, руйнуючи колаген і еластин.

▫ Середовище не тільки захищає дерму, але й справляє відчутний догляд. Зволожує, пом’якшує, годує і відновлює шкіру обличчя.

❤Ґіалуронова кислота - Основний діючий компонент. Збільшує колагенові волокна, поліпшує тонус і пружність тіла, підвищує місцеву імунну систему шкіри.

❤Ніацинамід секОсвітлювати пігментні плями, коректувати нерівний тон шкіри, пом’якшувати сліди постакне та підвищену гіперпігментацію. Забезпечує потужне клітинне оновлення шкіри, запобігає втраті вологи. Це сильний антиоксидант, який захищає шкіру від агресивного впливу ультрафіолетового проміння і вільних радіалів.

❤Екстракт центали азіатський Він має цілющі властивості протизапальні, що ранозаживлюють, зволожують, підкріпляють та замолодять.

❤Екстракти гамамелісу та олії ши Зм’якшують шкіру, утримують вологу в міжклітинному просторі, знімають почервоніння та роздратування, роблять антиоксидантну дію.

❤Екстракт ромашки, аденнозин, слиз равлики та олії камелії Вони прискорюють загоєння дрібних пошкоджень шкірного покриву, а також регулюють функціонування залізних залоз.

▫ Крем має легку комфортну текстуру, швидко вбирається і вирівнює шкіру. Можна використовувати як базу під макіяж.

ПРИМЕНЕННЯ: Після попереднього очищення і тонізування шкіри нанести на шкіру крема і шиї рівномірно розподіляти. Можна використовувати щодня під час літнього періоду і перед засмагою. Оновлювати кожні дві години.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
ntsh07
womens_joys_ua
Супер-продавець
Харків
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?