Всі категорії
Додати товар

Освітлювальний крем для шкіри навколо очей із транексамовою кислотою mary & may...

225 грн
Опис

Освітлювальний крем для шкіри навколо очей із транексамовою кислотою Mary & May Tranexamic Acid+Glutathion Eye Cream Mini 12g
Крем для повік Tranexamic Acid + Glutathion Eye Cream від Mary&May допомагає позбутися темних кіл і набряків під очима. Зміцнює ніжну шкіру повік, усуває сухість і стягнутість, розгладжує дрібні зморшки.

Крем глибоко зволожує, усуває тьмяність і сліди втоми, освітлює небажану пігментацію. Уповільнює процеси старіння, зменшує глибину мімічних зморшок і робить шкіру більш підтягнутою. Запускає синтез колагену і еластину, робить шкіру більш пружною і щільною.

Крем має ніжну текстуру, швидко вбирається і не залишає липкої плівки. Містить перевірені безпечні інгредієнти (EWG1) без спірних компонентів.

Що в складі?

Глутатіон - потужний антиоксидант, активно відновлює тканини, стимулює процеси загоєння і оновлення. Уповільнює процеси старіння, тонізує, вирівнює тон і усуває почервоніння, відбілює пігментацію.

Транексамова кислота знижує синтез меланіну, перешкоджає появі небажаної пігментації, освітлює і вирівнює тон.

Вітамін С має виражену антиоксидантну дію, ефективно захищає шкіру від ультрафіолету і вільних радикалів, сповільнюючи процеси старіння. Сприяє підвищенню еластичності та пружності, зменшує вираженість пігментних плям і постакне.

Провітамін В5 стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння і подразнення, має ранозагоювальну властивість.

Гіалуронова кислота проникає в глибокі шари епідермісу, активно зволожує клітини, сприяє утриманню вологи в шкірі. Утворює захисний шар, який не дає волозі випаруватися.

Екстракт обліпихи ефективно заспокоює подразнену шкіру, знімає запалення, допомагає в боротьбі з сухістю і лущенням. Зміцнює ліпідний бар'єр епідермісу і захищає від негативного впливу навколишнього середовища.

Спосіб застосування:

Нанесіть невелику кількість крему як завершальний етап догляду.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари