Всі категорії
Додати товар

Мінеральний сонцезахисний крем cos de baha mineral sunscreen spf 50+

550 грн
Опис

Мінеральний сонцезахисний крем Cos De Baha Mineral Sunscreen SPF 50+

Фізичний сонцезахисний крем Cos De Baha Mineral Sunscreen SPF 50+ PA++++ ефективно блокує сонячні промені. Формула з оксидом цинку, кардіоспермумом і екстрактом халакабуму заспокоює та знімає чутливість шкіри. Містить некомедогенні інгредієнти, які запобігають закупорюванню пор і висипу. Легка текстура забезпечує плавне нанесення, не залишаючи липкості та білих нальотів.
 
Переваги:
- запобігає появі пігментації
- має антиокислювальну дію
- запобігає фотостарінню шкіри
- забезпечує надійний захист від UVA і UVB
- зволожує й пом'якшує
 
Основні інгредієнти:
 
Оксид цинку — сонцезахисний фільтр, який є бар'єром від UV-променів. Перешкоджає пошкодженню шкіри UVA- та UVB-променями, захищає від пігментації та фотостаріння. Зменшує почервоніння, подразнення, гіперкератоз, утворює на поверхні захисну плівку від ультрафіолету, сприяє загоєнню ран, має м'яку протимікробну дію. Його особливість така, що він має високу здатність захищати шкіру в довгому діапазоні UVA (300-400 нм).

Вітамін Е (токоферол)  — антиоксидант, пом'якшує, живить, заспокоює подразнення, має протизапальні та загоювальні властивості.

Екстракт кардіоспермуму слугує як протизапальна, заспокійлива, захисна, репарувальна речовина з потужною  регенерувальний і омолоджувальний потенціал. Дуже ефективний проти свербіння й алергічних шкірних висипок: він гармонізує й захищає подразнену шкіру. Основні ефекти: протизапальний, відновлювальний, репарувальний, заспокійливий (почервоніння, висип, свербіж), захисний, протиалергенний, омолоджувальний.

Олія Ехіуму кривоцвіткового (синяк подорожниковий) ефективно стимулює активність клітин шкіри та сприяє регенерації. Завдяки вмісту альфа-ліноленової та гамма-ліноленової кислот є ефективним компонентом для догляду за зрілою, сухою, втомленою шкірою. Ефективно усуває сухість, підвищує тонус шкіри. Підтримує природний ліпідний бар'єр шкіри в здоровому стані. Завдяки наявності в складі стеариндонової кислоти, має гарні пом'якшувальні та зволожувальні властивості. Також завдяки наявності гамма-ліноленової й альфа-ліноленової кислота корисна у разі різних порушень шкірних покривів, особливо алергій, дерматитів, запалень і подразнень. Прекрасно відновлює і згладжує текстуру шкіри. Підвищує еластичність шкіри. Зменшує зморшки. Знижує трансепідермальну втрату води, допомагає утримувати вологу в шкірі.

Гіалуронат натрію — низькомолекулярна форма гіалуронової кислоти. Проникає в глибокі шари епідермісу, активно зволожує клітини, сприяє утриманню вологи в шкірі. Утворює захисний шар, який не дає волозі випаруватися.

Олія насіння соняшника  допомагає регулювати секрецію шкірного сала, заспокоює й забезпечує антиоксидантну дію. Зміцнює захисні функції шкіри, запобігає зневодненню, ліквідує сухість, лущення та відчуття стягнення.

Сонцезахисний крем надає ефект «tone-up»: освіжає і злегка освітлює колір обличчя, надає шкірі рівного гарного світла. Знімає почервоніння й подразнення, надійно захищає від агресивних сонячних променів і перешкоджає пошкодженню клітин ультрафіолетом. Підтримує оптимальний водно-ліпідний баланс, запобігає зневодненню та дегідратації.

Засіб має м'яку легку текстуру, швидко вбирається, не залишаючи липкості.
 
Спосіб застосування: Після основного догляду нанесіть необхідну кількість засобу на відкриті зони шкіри, розподіліть до повного вбирання. Оновлюйте захисний шар що 2 години. Уникайте потрапляння в очі.

Об'єм: 45 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 40мл
Класифікація:
Гіпоалергенна

Схожі товари