Всі категорії
Додати товар

Денний антиоксидантний крем проти ознак старіння clarins

750 грн -8% 690 грн
Опис

Обʼєм 30 мл., новий, оригінал . Також в наявності ще з цієї серії є і нічний крем.
Всі ваші побажання щодо того, яким має бути ідеальний денний крем відбилися в унікальному засобі, дія якого - це не казка, а реальність. Чарівний крем Clarins Multi-Active Day Cream for аll Skin Types від французького косметичного бренду виконує всі функції по догляду за ніжною жіночою шкірою. Натуральні екстракти, зібрані з ексклюзивних рослин, регулюють водний баланс шкіри, ефективно зволожують обличчя протягом усього дня.

Денний крем Clarins Multi-Active Day Cream for аll Skin Types сприяє виробленню колагену, що уповільнює процес старіння шкіри. Через кілька тижнів ви помітите, як зменшилась кількість мімічних зморшок на вашому обличчі. Шкіра більше не старітиме під впливом негативного зовнішнього середовища та косметики.

Ніжна консистенція приємно наноситься на шкіру і вмить вбирається, не створюючи неприємного ефекту маски. Денний крем для всіх типів шкіри Clarins Multi-Active Day Cream for аll Skin Types - це надійний помічник у прагненні бути молодою, доглянутою, апетитною і спокусливою незалежно від віку.

Час застосування: денний
Тип шкіри: всі типи
Вік: 30+

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
lenalenaanna
lenalenaanna
Житомир
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?