Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Lancome hydra zen anti-stress moisturising cream-gel

400 грн
Опис

Заспокійливий та зволожуючий крем для обличчя Lancome Hydra Zen Anti-Stress Moisturising, нова фірмова мініатюра, 15 мл, термін придатності до 02.26.

Це інтенсивний крем, який знімає сліди втоми, ефективно заспокоює шкіру, а також забезпечує належний рівень зволоження на тривалий час. Цей делікатний засіб з нежирною консистенцією, який швидко вбирається, призначений для нормального і комбінованого типу шкіри, але прекрасно підходить і для чутливої шкіри.
За рахунок наявних у складі ретельно підібраних рослинних екстрактів, вітамінів і антиоксидантів крем відновлює здоров'я і красу шкіри, наповнює її енергією і силою, захищає від старіння, даруючи відчуття комфорту і свіжості. Завдяки таким компонентам, як французька троянда, китайська півонія і моринга, стимулюється вироблення бета-ендорфіну, укріплюється захисний бар'єр епідермісу. Гліцерин з гіалуроновою кислотою відповідальні за тривале зволоження, що дозволяє обличчю зберігати здоровий і молодий вигляд.
Відчуйте комфорт і звільніть шкіру від щоденного стресу з чудовою легкою текстурою турботливого крему від французького бренда.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Елітна
Призначення: