Всі категорії
Додати товар

Поживний вітамінний крем для сяйва шкіри medi-peel dr.deep vc ultra cream 50g

459 грн

розпродаж до 25 Травень

376 грн
Опис

Живильний вітамінний крем для сяйва шкіри Medi-Peel Dr.Deep VC Ultra Cream відмінно тонізує і зміцнює імунітет, усуває тьмяність, освіжає і дарує шкірі здорове сяйво.

Крем чудово справляється з сухістю і лущенням, зміцнює захисні функції шкіри, зволожує і допомагає в боротьбі з пігментацією. Покращує загальний колір обличчя, вирівнює тон, м'яко й безпечно висвітлює пігментацію і пост-акне.

Продукт відновлює ліпідний бар'єр шкіри, перешкоджає випаровуванню вологи і підтримує оптимальний рівень зволоження в клітинах епідермісу.

Надає омолоджуючу дію, зменшує глибину зморшок, підвищує еластичність і продовжує молодість шкіри. Засіб є універсальним і підходить для використання в якості поживного бальзаму для губ, нічний маски, крем для повік та зволожуючою бази під макіяж.

Вітамін С – наповнює клітини антиоксидантами, посилює дію вітаміну Е, допомагає процесам синтезу еластину і колагену, захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища, зміцнює судини.

Вітамін Е – токоферол – допомагає підтримувати здоровий і красивий зовнішній вигляд шкіри, зменшує вплив на клітини шкіри вільних радикалів, які проникають в клітини шкіри з шкідливим впливом ультрафіолету і поганої екології. Покращує кровообіг, бореться з появою венозних сіточок, набряків і синців під очима.

Сквалан – покращує ліпідний обмін клітин шкіри, загоює і зміцнює шкіру, надає загоює і пом'якшувальну дію, зменшує ознаки передчасного старіння, глибоко зволожує, запобігаючи втрату вологи, допомагає зберегти стійкість дії косметичного засобу.

Фермент лактобактерій – пробіотики – бореться з усіма видами запальних процесів, покращує стан шкіри при акне, купероз і розацеа, покращують захисні властивості епідерми, усуває сухість, свербіж, подразнення, заспокоює, захищає від ультрафіолету, уповільнює вікові зміни, вирівнює зморшки.

Вітамін В2 – рибофлавін – покращує обмін стінок кровоносних судин у шкірі, нормалізує кровообіг.

Ніацинамід – Вітамін B3 – допомагає боротися з проблемами молодої вікової шкіри, зменшує втрату вологи, глибоко зволожує, живить, допомагає зберегти свіжість, ніжність і гладкість шкіри, покращуючи мікроциркуляцію крові.

Пантенол – бореться з бактеріями і запальними процесами, знімає роздратування, знижує біль від пошкоджень шкіри, сприяє їх загоєнню і загальної регенерації шкіри, глибоко зволожує.

Аденозин – допомагає тримати в тонусі волокна колагену, запускає процес вироблення нових волокон, зберігає шкіру еластичною і пружною.

Гіалуронова кислота – глибоко зволожує, зберігаючи вологу в шарах шкіри, покращує дію на клітинному рівні вітамінів, мінералів і поживних речовин, омолоджує, відновлює пошкоджену шкіру, в тому числі після пластичних операцій і агресивних косметичних процедур, а також розгладжує зморшки і покращує рельєф шкіри.

Низкомолекулярный коллаген – насыщает кожу коллагеном извне и запускает процессы синтеза природного коллагена, борется с сухостью кожи, выравнивает контур лица, сокращает морщины и оказывает омолаживающее действие на клетки кожи.

Масло ши – омолаживает, увлажняет, активно защищает от вредного воздействия окружающей среды, оказывает противовоспалительное и разглаживающее действие, а также помогает убрать отеки, синяки и мимические морщины в зоне возле глаз.

Масло грейпфрута – помогает сузить поры, придать коже гладкость, эластичность и сияние.

Способ применения:

На фінальному етапі догляду нанести трохи крему на шкіру, розподілити по обличчю і втерти легкими рухами кінчиків пальців.

Об'єм: 50 г

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?