Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

❣️омолоджувальний крем із пептидами❣️

450 грн
Опис

підвищує пружність і еластичність шкіри, згладжує і скорочує глибину зморщок, зміцнює овал обличчя, вирівнює рельєф і підтримує оптимальний рівень вологи. Покращує функціонування всіх клітинних систем, захищає шкіру від старіння, відновлює захисний бар'єр і омолоджує.
Активні інгредієнти крему активізують синтез колагену й еластину в клітинах шкіри, надають омолоджувальну дію, захищають шкіру від зневоднення й агресивних зовнішніх чинників, сприяють глибокому проникненню всіх активних активних компонентів і істотно уповільнює процеси старіння шкіри, повертаючи їй молодість і сяйво!

Коротке про пептид у формулі крему:

❣️SYN®-COLL — відомий швейцарський пептидний комплекс, має подвійну дію: одночасно посилює синтез колагену та захищає його від руйнування.Его ще називають « Праска для зморщок». Стимулює вироблення колагену 1 типу, зменшує деградацію колагену, згладжує ознаки фотостаріння, покращує тургор (щільність шкіри).

❣️SYN-TACKS — пептидний комплекс, який неабияк стимулює синтез усіх найважливіших протеїнів дермально-епідермального з'єднання для досконалості вашої краси. Він помітно впливає на тонус шкіри, її еластичність і щільність.

❣️IdealiftTM — пептидний комплекс, що діє проти провисання шкіри, підсилює опір шкіри гравітації. Забезпечує стимуляцію вироблення еластину та його коректне збирання.

❣️Matrixyl synte'6 — пептид, який стимулює синтез шести незамінних компонентів шкіри (колаген I, IV, III, HSP47, ламін-5, гіалуронова кислота). Вирівнює рельєф шкіри та згладжує зморшки завдяки відновленню шкіри в місцях ушкоджень, зокрема на зоні чола та зони «гусячих лапок».

❣️Matrixyl 3000 — містить матрикини, які є месенджерами регенерації та реструктуризації шкіри. Ці пептиди активують синтез макромолекул позаклітинного матриксу, що забезпечує ефективний вплив проти зморщок.

Формула крему складається для кожного індивідуально: за типом шкіри та віком👆

Зроблено з любов'ю! 💞

Будьте завжди молодими та красивими!
Товар під замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?