Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Крем - філлер

385 грн
Опис

Крем-філер створений для ефективної корекції і боротьби з глибокими і дрібними зморшками в домашніх умовах. Крем працює моментально, наповнюючи складки і заломи, роблячи їх менш вираженими і помітними. Крім того, активні компоненти в його складі інтенсивно борються з наявними зморшками, розгладжуючи їх, а також запобігають подальшій їх появі.

Крем можна використовувати на шкірі будь-якого типу і в будь-якому віці, якщо є необхідність в корекції зморшок. Коректор ідеально підходить для: шкіри зі зморшками, викликаними сухістю і зневодненням шкіри, шкіри з мімічними зморшками, зморшками на лобі, гусячими лапками і "левиними" зморшками.

Ефект застосування:

Розгладження зморшок. Формула крему містить спеціальні мікросфери гіалуронової кислоти, які, проникаючи в шкіру, активізуються і збільшуються в об'ємі. Таким чином, вони впливають на зморшки, складки і заломи зсередини, заповнюючи їх, завдяки чому шкіра стає гладенькою, а також покращується овал обличчя.

Активізація регенерації клітин. Крем інтенсивно діє на епідерміс, сповільнюючи і відтягуючи старіння шкіри і появу нових вікових ознак.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Крем можна використовувати двома способами:

Точково. Нанесіть філер локально на заломи, складки і зморшки, м'якими рухами "вбиваючи" засіб в шкіру. Філер наноситься після основного крему для обличчя.

На все обличчя, в якості бази під макіяж. Нанесіть філер тонким шаром легкими вбиваючими рухами. Під очі рекомендується використання в окремого засобу: наприклад коригуючого відновлюючого крему для очей з пептидами і ліфтинг-фактором.

В якості доповнення до крему рекомендується використання коригуючої сироватки від зморшок.

РЕЗУЛЬТАТ:

- Шкіра розгладжується.
- риси обличчя підтягуються.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Зроблено в Україні?:
Хендмейд
Продавець
karina.brayko
karina.brayko
Львів
Була