Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем mary&may cica soothing sun cream spf50+/pa++++50ml

690 грн
Опис

Сонцезахисний крем Mary&May CICA Soothing Sun Cream SPF50+ PA++++ зволожує, заспокоює, пом’якшує та вирівнює тон, легка текстура швидко вбирається та не відчувається на шкірі, не залишає білих слідів.

Засіб забезпечує надійний захист від ультрафіолету, запобігаючи опікам та фотостарінню, за рахунок 4 фотостабільних хімічних фільтрів нового покоління:
Uvinul A Plus (Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate) – захищає від променів спектра UVA.Uvinul T 150 (Ethylhexyl Triazone) – захищає від UVB-випромінювання.Tinosorb M (Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol) – фільтр широкого спектру дії, що захищає від UVA та UVB-променів.Iscotrizinol (Diethylhexyl Butamido Triazone) – супер-фотостабільний фільтр широкого спектру дії, захищає від UVA та UVB-променів, втрачає близько 10% своїх властивостей через 25 годин.Продукт миттєво насичує вологою, знімає почервоніння та роздратування, покращує колір обличчя та розгладжує мікрорельєф. Крем залишає повітряний фініш, без липкості та жирної плівки, відмінно лягає під макіяж.
Засіб підходить для чутливої шкіри: склад пройшов дерматологічні випробування, має клас безпеки EWG.
Екологічна упаковка створена з переробленого матеріалу та пофарбована за допомогою соєвого чорнила, яке не приносить шкоди навколишньому середовищу.
Основні компоненти, що діють:
F-CICA Complex(10,000ppm) — ферментований комплекс центели, який усуває почервоніння та запалення, зміцнює судини та допомагає у боротьбі з куперозом, позбавляє від набряків та підвищує еластичність.Гіалуронова кислота глибоко зволожує, перешкоджає випаровуванню вологи, покращує текстуру шкіри та пом’якшує, запобігаючи сухості та лущенню.Аденозин запускає вироблення колагену, рахунок чого має антивіковий ефект: підтягує і розгладжує, надає пружність і щільність.Ніацинамід усуває жирний блиск і регулює роботу сальних залоз, освітлює, перешкоджає утворенню пігментних плям.Бетаїн згладжує рельєф, кондиціонує та перешкоджає дегідратації, зміцнює захисний бар’єр.Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: Равномірно розподілити крем по поверхні обличчя на останньому етапі процедури догляду за шкірою. Рекомендується наносити засіб не менш як за півгодини до виходу на вулицю. Оновлювати кожні 2-3 години на активному сонці. Для міського ритму можна не оновлювати протягом протягом дня, якщо більшість часу ви не перебуваєте під відкритим сонцем.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?