Всі категорії
Додати товар

Заспокійливий сонцезахисний крем для обличчя medi-peel phyto cica-nol b5 calming vegan...

595 грн
Опис

Заспокійливий сонцезахисний крем є неорганічним сонцезахисним продуктом, що ідеально підходить для чутливої шкіри. До його складу входить унікальний комплекс Cica-Nol, що забезпечує м'яке та безпечне нанесення без ризику подразнення. Збагачений комплексом Cica та пантенолом B5, крем відновлює втомлену та ослаблену шкіру, надаючи їй природної пружності та гладкості. Включення інгредієнтів, таких як мадекасозид, азіатикозид, азіатська кислота, адеказинова кислота та екстракт центели забезпечує потужну заспокійливу дію.

Сонцезахисний крем легко наноситься на шкіру, надаючи їй природного тону без відчуття липкості і без залишення білих слідів. У його складі містяться безпечні для шкіри ефірні олії листя та оксид цинку, що робить його ідеальним для щоденного використання. Продукт пройшов тести на подразнення шкіри та має 100% веганський сертифікат.

Цей крем – відмінний вибір для дівчат, які прагнуть захистити свою шкіру та доглядати за нею природними та безпечними способами, зберігаючи її здоров'я та красу.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ Заспокійливий сонцезахисний крем для обличчя Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 Calming Vegan Sun Cream SPF 50+ PA++++, 50мл

Азіатикова кислота - має заспокійливу, антивікову, протинабрякову, протизапальну дію. Знімає подразнення шкіри, регенерує та загоює її, збільшує синтез колагену.

Цинк - регулює роботу сальних залоз і запобігає надмірному виробленню себуму. Зменшує жирність шкіри, знезаражує, має м'яку в'яжучу дію. Прискорює процеси, що відповідають за регенерацію та відновлення шкіри.

Екстракт центели - має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має судинозміцнювальну дію та зменшує купероз. Підвищує пружність та еластичність шкіри, насичує клітини дерми вологою.

Екстракт папайї - має протизапальний, загоювальний, освітлюючий ефект, за рахунок чого вирівнює загальний тон шкіри і покращує колір обличчя. Чудово лікує запалення, справляється з акне та висипом вугрів. Оновлює верхній шар епідермісу та піклується про збереження вологи у шкірі.

Лактобактерії - підтримують природну мікрофлору шкіри, покращують структуру колагену, підвищуючи пружність шкіри. Поліпшують колір обличчя, регулюють вироблення меланіну, освітлюють гіперпігментацію, зволожують, усувають почервоніння, м'яко відлущують ороговілий шар і прискорюють процеси регенерації.

Мадекасосид - має багатофункціональну дію на шкіру: стимулює синтез волокон колагену та еластину, підвищує еластичність епідермісу, пом'якшує, стимулює відновлення шкіри, робить зморшки менш вираженими та підтягує овал обличчя.

Мадекасова кислота - відновлює пошкоджену шкіру та прискорює процеси регенерації, сприяє загоєнню запалень та допомагає освітлити пост-акне. Зволожує, живить та зміцнює захисний бар'єр шкіри.

Ніацинамід (Вітамін B3) - сприяє стимуляції синтезу колагену та покращенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори. Заспокоює, ефективний при використанні для чутливої шкіри, надає зігрівальну дію та покращує мікроциркуляцію крові, освітлює.

Пантенол - стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння і подразнення, має ранозагоювальні властивості.

Пропандіол - повністю натуральний, виробляється у процесі ферментування кукурудзяного цукру. Має зволожуючу, пом'якшувальну дію. Зволожує краще гліцерину, при цьому не такий липкий.

ЗАСТОСУВАННЯ Заспокійливий сонцезахисний крем для обличчя Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 Calming Vegan Sun Cream SPF 50+ PA++++, 50мл

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари