Всі категорії
Додати товар

Заспокійливий крем-гель з азелаїновою кислотою для чутливої шкіри обличчя bebak pharma, 30 мл

1130 грн -61% 450 грн
Опис

Розроблений ексклюзивно для чутливої шкіри, високотехнологічний крем-гель BEBAK дбайливо підвищує стійкість вразливої чутливої шкіри до подразнень та впливу агресивних зовнішніх факторів завдяки вмісту церамідів і мадекассосіду. Вісім різних типів гіалуронової кислоти та бета-глюкан у складі продукту утримують вологу та допомагають підвищити еластичність і відновити природний блиск шкіри. Потужні антиоксидантні властивості азелаїнової кислоти чудово заспокоюють шкірний покрив, боряться з недоліками тону шкіри та покращують колір обличчя. У свою чергу, екстракт клітин листя сакури допомагає запобігти подразненням.

Активні інгредієнти: 1% азелаїнової кислоти, 2% церамідів, 8 типів гіалуронової кислоти, мадекассосід, бета-глюкан, вітамін B12, екстракт клітин листя сакури.

Цераміди - це молекули ліпідів, які знаходяться у високих концентраціях в клітинних мембранах верхнього шару шкіри. Вони наче клей, що скріплює клітини нашої шкіри, щоб зберегти шкірний бар’єр цілим і здоровим. Цераміди допомагають утримувати вологу всередині клітин шкіри, а шкідливі елементи - ззовні, тим самим відновлюючи природний бар’єр шкіри. Більш того, вони запобігають сухості та подразненням, а також захищають епідерміс від шкідливого впливу навколишнього середовища.

Екстракт клітин листя сакури (вишні дрібнопильчастої) допомагає зміцнити шкіру та підвищити її переносимість й опірність негативним зовнішнім факторам, що викликають подразнення. Компонент обмежує вироблення вільних радикалів шляхом уповільнення окислення клітин. Це, в свою чергу, забезпечує кращий захист клітин шкіри та усуває подразнення.

Мадекассосід - ізолят Центели азіатської, знімає запалення, загоює шкіру та чинить омолоджуючу дію на шкіру. Крім того він допомагає зміцнити стінки судин, при тривалому використанні зменшує куперозну сітку.

Азелаїнова кислота має протизапальні та антибактеріальні функції, допомагає при розацеа, куперозі, пігментації, постакне і комедонах. При регулярному застосуванні зменшує виразність зморшок, попереджає подразнення та висипання і покращує мікрорельєф шкіри.

Крем-гель підходить для всіх типів шкіри, ідеально для чутливої, та для щоденного використання круглий рік. Засіб не містить синтетичних барвників: його колір походить від натурального кольору вітаміну В12, що міститься у формулі. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи Чутлива
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?