Всі категорії
Додати товар

Емульсія з кислотами й центелою dearboo skin balancing centella cica zero emulsion, 150 мл

370 грн
Опис

Заспокійлива кислотна емульсія з потрійним кислотним комплексом Dearboo Skin Balancing Centella Cica Zero Emulsion забезпечує делікатний, але ефективний догляд за шкірою. Допомагає видалити омертвілі клітини епідермісу, оновити та пом'якшити шкірний покрив, впоратися з лущеннями та неоднорідним кольором обличчя.

Засіб має лікувальну властивість, прискорює загоєння акне і перешкоджає повторній появі запалень. Нормалізує вироблення шкірного сала, розчиняє жирові пробки і добре очищає, проникаючи глибоко в пори і сприяючи їх звуженню. Вирівнює тон шкіри, усуває почервоніння та м'яко освітлює постакне.

Емульсія утворює на шкірі бар'єр, що запобігає втраті вологи.

Основні інгредієнти:

AHA-кислота має здатність послаблювати зчеплення між відмерлими клітинами рогового шару і відлущувати їх, не порушуючи при цьому бар'єрної функції шкіри. Чинить протизапальну дію, допомагаючи впоратися з акне, ефективно очищає шкіру від мертвих клітин, стимулює вироблення еластину та колагену, запускає процеси відновлення та покращує кровообіг.
BHA-кислота виявляє знезаражуючу та протизапальну дію, знищуючи бактерії, що викликають запалення всередині комедону, пригнічує вироблення секрету потових та сальних залоз, зменшуючи жирність шкіри, пом'якшує та відлущує роговий шар шкіри, розм'якшує та розчиняє сальні пробки.
PHA-кислота вирівнює тон і мікрорельєф шкіри, надає фотопротекторну дію, має протизапальний ефект і регулює процес природної кератинізації шкіри, запобігає втраті вологи і м'яко відлущує, заспокоює та усуває подразнення на шкірі.
Екстракт центелли азіатської має потужні цілющі властивості завдяки своєму унікальному складу. Має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, виявляє судинозміцнювальну дію та зменшує купероз.
Олія чайного дерева надає антибактеріальну та антисептичну дію, вбиває патогенних мікробів на поверхні шкіри, запобігаючи їх розмноженню та виникненню запальних реакцій, очищає шкіру від комедонів, вугрової висипки, акне, знижує вироблення шкірного жиру та закупорку пор сальними пробками. терміни.
Екстракт алое віра сприяє пом'якшенню шкіри та зняттю подразнень, прискорює загоєння ранок, має протизапальну та антиалергічну активність, надає антиоксидантну дію, стимулює синтез власних колагенових волокон.
Екстракт обліпихи заспокоює шкіру, знімаючи запалення, прибирає сухість та лущення. Зміцнює ліпідний бар'єр епідермісу та захищає від негативного впливу навколишнього середовища. Обліпиха багата на вітаміни і мікроелементи, насичує шкіру поживними речовинами, покращує тон, роблячи шкіру красивою і здоровою.
Екстракт машу має антиоксидантну та тонізуючу властивість. Стимулює кровообіг, значно покращує стан шкіри та колір, надаючи їй гладкості та сяйва. Живить шкіру протеїнами та мінералами, має пом'якшувальну дію. Надає шкірі ніжності та шовковистості. Знімає запалення та роздратування, заспокоює шкіру. Зменшує пори та регулює саловиділення.
Екстракт портулаку має антизапальну та знезаражуючу дію, сприяє регенерації клітин шкіри, загоєнню пошкоджень та мікротріщин, бореться з лущенням та сухістю, виводить токсини, покращує пружність шкіри.
Екстракт м'яти перцевої - антисептик, очищує шкіру від бактерій та мікробів, перешкоджає утворенню нових запальних процесів і допомагає усунути вже наявні запалення на шкірі, зменшує виділення себуму, розріджує шкірне сало, тому ефективно очищає пори від сальних пробок та чорних крапок. запобігає їх швидкому забиванню.

Спосіб застосування: Нанести на очищену та тонізовану шкіру обличчя, шиї та декольте легкими масажними рухами.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?