Всі категорії
Додати товар

Сироватка проти мімічних зморщок єва колаген 10 мл єгипетський

430 грн
Опис

Виробник: EVA cosmetics
Тип засобу: Сироватка

Eva Collagen Serum Intensive Rejuvenator
НАТУРАЛЬНА ЕГІПЕТНА КОСМІТИКА ЕВА
Сироватка Intensive Repair насичена натуральною акмелою, яка покращує пружність шкіри. Ви відчуєте зміни впродовж 7 днів; зморшки помітно згладжуються, і впродовж 1 місяця зморшки заповнюються, а шкіра має молодший вигляд.

Чому EVA COLLAGEN?
Новітня технологія 3D-нанопоглинання від Eva забезпечує гладку, пружну та сяйну шкіру завдяки потрійному коригувальному впливу на поверхню, глибину та об'єм зморшки. У такий спосіб, сповільнюючи процес старіння вашої шкіри.

ПОВЕРХНІСТЬ: натуральний морський колаген (Natural Marine Collagen) зволожує шкіру, омолоджуючи її, тоді як натуральний екстракт квіток акмели (Natural Acmella Flower Extract) підвищує пружність шкіри.

ГЛУБІНА : наночастинки глибоко проникають у клітини шкіри з вітамінами (Е і С), які стимулюють вироблення природного колагену.

ОБ'ЄМ: недавно створений колаген заповнює зморшки, роблячи шкіру молодшою.

ЗАСТОСУВАННЯ: Застосовувати безпосередньо на зморшки через день один місяць. У разі потреби повторити.

Лінійка косметичної продукції Eva Skin Clinic Collagen — це ефективні антивікові креми, сироватки, ампули з колагеном, а також засоби для тіла. Їхня мета — згладити та мінімізувати вікові зміни шкіри.

Eva Cosmetics є одним із провідних єгипетських виробників і дистриб'юторів особистої гігієни. Маючи понад 100-річний досвід під своєю основою, Armanious Group, вона стала джерелом понад 20 найпопулярніших косметичних брендів і є невіддільною частиною повсякденного життя Єгипту. Продукція компанії експортується в понад 13 країн у всьому світі та мають високі стандарти якості, підтверджені сертифікатами ISO 9001, ISO OHSAS 18001...

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Інгредієнти:
Вітамін Е
Час застосування:
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?