Всі категорії
Додати товар

Anjo professional 365 sun cream 70g spf50 зволожуючий сонцезахисний крем

162 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

231 грн
Опис

Вік: 18+
Призначення: сонцезахисний крем, від пігментації, заспокоєння, зволоження
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Тип шкіри: всі типи
Країна ТМ: Корея
Зроблено у: Корея
Об'єм: 70ml
Легкий зволожуючий сонцезахисний крем для обличчя з високим фактором захисту Anjo 365 Sun Cream SPF 50+, PA+++ має чотири функціональні дії на шкіру. Крем забезпечує високий рівень захисту від ультрафіолетових променів. Містить фактори сонячного захисту SPF 50 PA+++. SPF – фільтр випромінювання типу Б (UVB випромінювання спричиняє сонячні опіки). PA – фільтр випромінювання типу А (даний вид випромінювання позначається на еластичності шкіри та викликає фотостаріння). Позначення PA+++ показує високу ефективність фільтра, що відбиває.

Зволожуючий антиоксидантний сонцезахисний крем розроблений таким чином, щоб захищати шкіру від руйнівної дії ультрафіолету, сприяти освітленню пігментації та запобігати появі зморшок.

Крем сприяє оновленню та відновленню клітин шкіри, прискорює синтез колагену, тонізує шкіру і робить її пружною та еластичною. Забезпечує глибоке зволоження та пом'якшення шкіри.

Підходить для щоденного застосування та служить чудовою базою під макіяж. Має легку текстуру, вбирається без відчуття тяжкості або липкості, надає шкірі бархатистої матовості і відчуття свіжості.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Нанести крем на очищену та тонізовану шкіру обличчя за 20-30 хвилин перед виходом на сонце. Може використовуватись як база під макіяж.

Cотів:
Діоксид титану та оксид цинку – фізичні фільтри, захист від ультрафіолетових променів.

Гіалуронова кислота діє як губка, допомагаючи шкірі утримувати воду, роблячи її пружною і еластичною. ГК може зв'язувати воду, що у 1000 разів перевищує її власну вагу.

Токоферол – вітамін Е, антиоксидант, фотозахист від UVB-променів.

Алантоїн - для зволоження та живлення шкіри. Алантоїн також пом'якшує та захищає шкіру, заспокоює, сприяє загоєнню ран.

Бетаїн - контролює водний баланс клітин. Це також природний осмопротектор, тобто він відводить воду від поверхні білків і, таким чином, захищає їх від денатурації та підвищує їхню термодинамічну стабільність.

Лакричник (солодка) регулює роботу сальних залоз, нормалізує вироблення меланіну в шкірі, завдяки чому освітлює існуючу пігментацію та перешкоджає виникненню нових темних плям. Екстракт солодки є сильним антиоксидантом, що нейтралізує вільні радикали – головного ворога молодості шкіри. 27 флавоноїдів, що містяться в екстрактах солодки, є одними з найпотужніших природних антиоксидантів, нейтралізують вільні радикали і запобігають передчасному старінню шкіри. Активні компоненти екстракту солодки сприяють оновленню шкірного покриву, стимулюють обмінні процеси, впливаючи на вироблення колагену, який відповідає за пружність та еластичність.

Екстракт насіння зеленого чаю має чудові антиоксидантні властивості, захищає шкіру від руйнівної дії вільних радикалів, а також мінімізує негативний вплив УФ-випромінювання.
Також екстракт зволожує шкіру, зменшує запалення та подразнення, нормалізує обмінні процеси, покращує колір обличчя та усуває почервоніння, звужує пори та регулює діяльність сальних залоз, підвищує еластичність капілярів, зміцнює їх, стимулюють кровообіг. Крім того, прискорює синтез необхідного шкірі колагену, тим самим підвищує пружність та розгладжує зморшки.

Екстракт кори білої шовковиці має протизапальний ефект і чудові регенеруючі властивості, нормалізує вироблення меланіну в шкірі, завдяки чому освітлює існуючу пігментацію і перешкоджає виникненню нових темних плям.

Масло Butyrospermum Parkii Масло ши зволожуючий і пом'якшувальний засіб, воно регенерує і заспокоює шкіру, захищає її від зовнішніх факторів, а також багате на антиоксиданти.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Другой
Призначення:
Зволоження Захисне Відбілювальне Проти пігментних плям

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?