Всі категорії
Додати товар

Живильний крем-концентрат tropic 50 ml.

550 грн -55% 250 грн
Опис

Ретельно розроблений з урахуванням здоров'я шкіри кожного, ми додали до цієї збагаченої, шовковистої формули понад 20 екстрактів квітів, рослин та насіння.

Недарма цей засіб для щоденного використання став бестселером, адже він освітлює, зволожує та захищає вашу шкіру обличчя.
Після очищення, тонізації та нанесення улюблених сироваток нанесіть 2-3 насоси живильної формули на обличчя масажними рухами.

Почніть від носа і рухайтеся назовні, змітаючи надлишки засобу по шиї висхідними рухами.

Skin Feast доповнено передовою технологією балонів INNERBOTTLE™, що дозволяє легко витиснути все до останньої краплини з ваших тропічних смаколиків. Але пам'ятайте, що ніколи не знімайте кришку до того, як продукт закінчиться, а балончик повністю спорожніє, інакше він може стати трохи брудним!

Translated with ********* (free version)

ЩО ВІН РОБИТЬ?

Екстракт сливи какаду, найбагатшого на вітамін С фрукта на планеті, освітлює шкіру, тоді як гіалуронова кислота глибоко зволожує, а олії насіння ягід захищають від щоденних стресів.

Доступна версія без запаху, яка ідеально підходить для будь-якої чутливої шкіри, а також ароматизована версія з додатковими нотами рожевої герані, неролі та мандаринової олії.
Ціна сайту 1600 гривень
Батч код BBE MAY23A

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення
Продавець
alina...
Аліна
Супер-продавець
Рівне
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?