Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя

420 грн
Опис

💦Формула крему BEBAK розроблена спеціально для сухої, дуже сухої та чутливої шкіри, щоб допомагати їй залишатися ідеально зволоженою протягом тривалого періоду часу. Крем зберігає баланс вологи, завдяки чому ви отримаєте більш сяючий та живий вигляд обличчя.

УЯВІТЬ ‼️8️⃣ типів гіалуронової кислоти – це 8 різних за розміром молекул гіалуронової кислоти, які забезпечують багатовимірну ефективність, ПРОНИКАЮЧИ в РІЗНІ ШАРИ ШКІРИ. ➡️Інтенсивно зволожують шкіру та покращують її еластичність шляхом утримання вологи.

ЕКСТРАКТ КАШТАНА та БЕТА-ГЛЮКАН ➡️заспокоюють шкіру та підвищують рівень її переносимості й стійкості до негативних факторів довкілля. Особлива текстура крему швидко поглинається шкірою.

ЦЕРАМІДИ є типом ліпідів, які допомагають будувати шкірний бар’єр і ➡️утримувати вологу всередині шкіри.
➡️Вони захищають шкірний покрив від подразників та забруднень. Крім того, цераміди підтримують відновлення шкірного бар'єру та мінімізують прояви подразнень, які можуть бути спричинені кислотами. Більш того, вони допомагають підвищити рівень зволоженості шкіри до бажаного рівня.

ТРЕГАЛОЗА- це тип цукру, який забезпечує зволоження шкіри завдяки функції зв’язування води. Трегалоза має ➡️регенеруючі властивості та захищає епідерміс від зневоднення. Крім того, цей компонент захищає клітини шкіри від вільних радикалів, які пошкоджують шкірний покрив.

Крем підходить для всіх типів шкіри. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
taniamalla
taniamalla
Супер-продавець
Умань
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?