Всі категорії
Додати товар

Vvbetter daily airfit sunscreen spf50+ pa++++ легкий сонцезахисний крем

615 грн
Опис

Сонцезахисний крем VVbetter Daily Airfit Sunscreen SPF50+ PA++++ має невагому консистенцію, з легкістю розподіляється шкірним покривом і миттєво засвоюється. Сам крем на основі хімічних фільтрів не залишаючи жирних слідів і липкої плівки. Ідеально підходить для щоденного використання.

Крем не тільки захищає шкіру від УФ променів, але й надає яскравості та сяйва, а також має антивіковий ефект. Фактори SPF50+ PA++++ — надійний захист поверхневих і глибоких шарів епідермісу.

Крем містить комплекс відновлювальних інгредієнтів, як-от сквален, пантенол і мадекасосид.

- Сквален допомагає стимулювати синтез колагену, зволожувати та відлущувати шкіру, захищає шкіру від впливу УФ-променів, зменшує кількість зморщок.
- Пантенол відновлює пошкоджені клітини шкіри, чинить антивіковий ефект, заспокоює подразнену шкіру, а також зволожує суху шкіру.
- Мадекасосид, що видобувається з центели азійської, — це натуральний антиоксидант, який нейтралізує дію вільних радикалів, захищає від згубного впливу довкілля, зміцнює захисний бар'єр шкіри. Він знімає запалення, лікує, загоює, відновлює, покращує синтез колагену та підтягує шкіру.
- Аденозин — головний антивіковий інгредієнт у складі засобу. Бореться з віковими змінами, запобігає втраті вологи та еластичності.
- Містить потужний зволожувальний комплекс — гліцерин і гіалуронову кислоту. Ці компоненти утримують вологу та відновлюють водний баланс.
- Також у складі є заспокійливий інгредієнт — центела азійська.

✅ Підходить для чутливої шкіри, є гіпоалергенним засобом.

Спосіб застосування: нанести достатню кількість засобу на обличчя, шию та ділянки тіла, що зазнають впливу сонця. Використовувати як останній крок догляду. Рекомендується наносити за 30 хвилин до виходу на сонце, освіжати що 3 години.

✅ 50 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бузковий
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри:
Всі типи
Класифікація:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?