Всі категорії
Додати товар

Крем з керамідами benton ceramide cream, 80 мл

840 грн
Опис

Відновлюючий крем з керамідним комплексом швидко усуває ознаки сухості та зневоднення, допомагає зменшити прояви тонких ліній та зморшок, зміцнює пошкоджений епідермальний бар’єр.

Його ніжна текстура добре сприймається шкірою будь-якого типу, а завдяки ламелярній технології крем має пролонгований ефект зволоження та захищає від трансепідермальної втрати води.

За відновлення балансу вологи та цілісності рогового шару відповідає комбінація з 5 основних типів керамідів: керамід EOP, керамід NS, керамід NP, керамід AS, керамід AP. Вони допомагають поповнити необхідний запас керамідів природного походження в епідермісі, який значно зменшується з віком та внаслідок фотостаріння, дії несприятливих погодних умов, а також неправильного догляду за шкірою.

Формула крему збагачена запатентованим комплексом L22® з ліпідів рослинного походження, в якому оптимальне співвідношення інгредієнтів, що імітують природні зволожуючі системи шкіри. Завдяки особливому поєднанню ефірів олії жожоба, макадамії, сквалену з оливи та фітостеролів, що повторює склад себуму молодої здорової шкіри, комплекс L22® допомагає відновити бар’єрні функції шкіри, підвищує пружність та еластичність.

Однією з переваг крему є його ламелярна структура, що повторює пластинчату будову ліпідів рогового шару шкіри.  Така особливість дозволяє активним компонентам легко проникнути вглиб, об'єднатись з міжклітинними ліпідами та відновити пошкоджені ділянки на клітинному рівні.

Активні інгредієнти Benton Ceramide Cream:
комплекс з 5 типів керамідів зменшує сухість, посилює природні захисні функції шкірного бар’єру, попереджає втрату вологи;
олія з насіння соняшника  насичує шкіру корисними жирними кислотами, зволожує та пом’якшує;
олія каріте глибоко живить, заспокоює подразнену шкіру, підтримує синтез колагену в шкірі та розгладжує тонкі лінії;
ліпідний комплекс L22® нормалізує гідроліпідний баланс, захищає шкіру від втрати вологи, дії факторів навколишнього середовища, мікробів та алергенів;
трегалоза має природні вологоутримуючі властивості, захищає від пошкоджень клітинних структур епідермісу;
пантенол покращує гідратацію, зменшує запалення, має регенеруючу дію.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?