Всі категорії
Додати товар

New 2024! оновлений антивіковий крем для обличчя з колагеном ohui age recovery cream, 1 мл

15 грн
Опис

Оновлена лінія O HUI Age Recovery була модернізована з підвищеною ефективністю завдяки потрійному еластичному комплексу 3X Alpha Collagen™.
Лінія пройшла оновлення вишуканого дизайну.
Серія Age Recovery корейського бренда преміумкласу OHUI — це лінія відновлювальних антивікових засобів, спрямована на зволоження й запобігання передчасному старінню шкіри. Це високо поживні засоби, які рекомендовані, головно, для шкіри, схильної до сухості, зневодненості, втомленої й тьмяної, що втрачає природну пружність.
По суті, ідея створення цієї лінії в тому, щоб перешкоджати віковим змінам і повертати час назад — повертати той рівень зволоженості та насиченості, який характерний для молодої шкіри.

Містить формулу baby collagenTM — підвищує вироблення в шкірі колагену 3 типу — один із найважливіших елементів молодої шкіри, зменшує глибину зморшки та підвищує еластичність, м'якість шкіри.
Засоби лінії містять також екстракти маткового молочка та чорної ікри.
Екстракт ікри — це коктейль із чистих і концентрованих корисних речовин моря, які неабияк сприяють процесу омолодження шкіри.
Маточне бджолине молочко омолоджує шкіру, глибоко проникаючи всередину епідермісу, воно миттєво зволожує її, живлячи вітамінами, стимулює регенерацію клітин і зміцнює захисні функції шкіри, відновлює підшкірну клітковину, сприяючи усуненню дрібних зморщок.

Крем для ефективного збереження еластичності шкіри. Запускає й підтримує природний механізм вироблення власного колагену.
Стимулює процес ділення клітин епідермісу, швидкість якого неабияк зменшується в шкірі, що старіє, сприятливо впливає на синтез колагену дерми.
Крем миттєво зменшує видимі ознаки старіння шкіри, прискорює вироблення власного колагену, закріплює ефект від інших засобів лінії.

Спосіб застосування:
Як завершальний етап нанесіть крем на лоб, ніс, щоки та підборіддя, потім двома руками розподіліть крем, трохи вбиваючи крем у шкіру та наприкінці прикладіть долоні до обличчя для кращого вбирання крему. Наносити вранці та ввечері.
Пробник 1 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?