Всі категорії
Додати товар

Відновлювальний крем з керамідами cosrx balancium comfort ceramide cream, 80 г

798 грн
Опис

Легкий, але живильний крем COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream стане справжнім порятунком для виснаженої чутливої ​​шкіри.

Він здатний відновити, зволожити, зміцнити, пом'якшити, заспокоїти, і наситити шкіру необхідними її компонентами, не забиваючи при цьому пори і не створюючи жирної плівки на обличчі.

Основу крему становить гідролат центелли азіатської. Ця водорість своїй формулі містить кофеїн (прискорює метаболізм, сприяє більш глибокому проникненню корисних речовин в шкіру), магній (має антиоксидантний та загоюючий ефект, нормалізує циркуляцію крові), вітаміни А, Е (живлять шкіру, служать профілактикою передчасного старіння).

Склад засобу збагачений безліччю натуральних інгредієнтів:

Олія соняшнику - джерело вітамінів A, D і Е. Зволожує, відновлює суху шкіру обличчя, має пом'якшувальну дію, розгладжує дрібні зморшки і заломи.

Керамід (церамід) NP підтримує бар'єрну функцію епідермісу, зменшує чутливість шкіри до різних подразників, має ліфтинг-ефект.

Бджолиний віск живить шкіру, допомагає підтримувати водний баланс, загоює пошкодження, має протизапальну дію.

Пантенол (провітамін В-5) живить і пом'якшує шкіру, знімає почервоніння і подразнення, сприяє загоєнню травмованих ділянок.

Ніацинамід вітамінізує шкіру і прискорює її регенерацію, підвищує еластичність і бар'єрну функцію, ефективно вирівнює поверхню шкіри, освітлює вікові пігментні плями і постакне.

Гіалуронова кислота має маленьку молекулу, яка проникає в глибокі шари епідермісу і утримує там необхідну кількість вологи, сприяє вирівнюванню рельєфу шкіри, надає їй здоровий, сяючий вигляд, стимулює синтез еластину і колагену.

Мадекассосідовая кислота, азіатікозід, азіатікозідовая кислота - унікальні речовини, що видобуваються за особливою технологією виключно з центелли азіатської. Захищають шкіру від впливу зовнішніх негативних чинників, заспокоюють подразнення, сприяють регенерації і омолодженню епідермісу.

Екстракт сени олександрійської зволожує і тонізує шкіру, усуває ознаки втоми і передчасного старіння, розгладжує зморшки.

Масло бергамоту регулює секрецію сальних залоз, має протизапальний і антисептичний ефект.

Крем COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream підходить комбінованій, сухій, віковій, та чутливій шкірі.

Для більш вираженого ефекту виробник рекомендує застосовувати крем в тандемі з тонером COSRX Centella Water Alcohol-Free Toner.

Спосіб застосування: на попередньо очищену і тонізовану шкіру обличчя рівномірно нанести невелику кількість крему. Уникайте потрапляння засобу в очі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?