Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Крем від куперозу пошкоджених капілярів skin doctors capillary clear 50 мл

800 грн -25% 600 грн
Опис

Новий, не відкривався, приїхав з Англії, повнорозмір 50 мл.

Термін придатності 05/2026

Ціна у нас на нього близько 3000 грн!

SKIN DOCTORS – натуральна гіпоалергенна косметика.

Capillary Clear - це дивовижний крем для місцевого застосування, який помітно зменшує появу капілярів, почервоніння і вікових плям. Скоротіть видимість пошкоджень капілярів, почервоніння та неестетичних плям. Насолоджуйтесь красивим, бездоганним кольором обличчя за допомогою крему з унікальною формулою. Ще один прорив, що належить ексклюзивній компанії Skin Doctors Dermaceuticals, цей капілярний крем дасть вам приголомшливі результати за шість тижнів. Це не маскуюча косметика, а крем, який значно зменшує видимість пошкоджених капілярів, плям та почервоніння на шкірі!

Що викликає капіляри, що лопнули?

Пошкоджені капіляри - це негарні червоні плями павутинної форми, які з'являються переважно на носі та щоках. Вони виникають, коли крихітні капіляри так часто розтягуються під тиском великих вен, що стають незворотно розширеними. Вони є ознакою пошкодження сонцем. Аномальне розширення послаблює стінки капілярів, що призводить до їхнього легкого розриву. Коли стінка розривається, кров проникає назовні і стікає по коліях, прокладених оточуючими капілярами. Коли кров висихає, результатом є павутиння недосконалостей, які ми знаємо як капіляри, що лопнули.

Як працює цей дивовижний крем?

Capillary Clear працює у два етапи:

Capillary Clear — це крем, наповнений натуральними активними інгредієнтами, які, як доведено, зменшують видимість потворних капілярів, що лопнули, з поверхні шкіри. Він також працює, щоб вирівняти знебарвлення та надати вашій шкірі здорове сяйво. Унікальна комплексна формула, що поєднує дев'ять натуральних інгредієнтів. Активні інгредієнти включають: вітамін К, мучницю, ретинол, арніку, біофлавоноїди, календулу, алантоїн та шипшину. Крім того, є традиційні трави та натуральні олії, які допомагають живити та зволожувати шкіру. Цей Capillary Clear є натуральною, але потужною формулою. Немає більш м'якого способу позбавити себе видимих ​​пошкоджень капілярів.

Капіляри, що лопнули, особливо на обличчі, відносяться до косметичних.

Інгредієнти: вода (аква), етилгексилметоксициннамат, пропіленгліколь, екстракт квіток арніки гірської (арніки), екстракт насіння кипрею вічнозеленого (кіпрей), екстракт полігонату багатоквіткового (друк Соломона), ізопропілміристат, цетеариловий спирт, стеарат , молочна кислота, циклопентасилоксан, ПЕГ/ППГ-18/18 диметикон, нікотинамід, денатурат спирту, стеариловий спирт, цетеарет-20, ПЕГ-100 стеарат, гідроксид натрію, фенілтриметикон, жовтий 5, 19 6 (ci 15985), пропілпарабен, динатрієва сіль ЕДТА, тетрагідропіперін, віддушка (віддушка), лецитин, ксантанова камедь, гідроксиметилпентилциклогексенкарбоксальдегід, цитронеллол, гексилкоричний альдегідон, аль.

Спосіб застосування: користуйтесь кремом щодня вранці та ввечері. Перед процедурою ретельно вмийтеся теплою водою, щоб відкрити пори шкіри та, тим самим, забезпечити максимальне вбирання крему. Ідеальний час для використання Capillary Clear – після душу, ванни або сауни. Перед нанесенням крему протріть обличчя тоніком. Для посилення дії крему втріть його в шкіру легкими рухами. Пам'ятайте, що для отримання бажаних результат

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 50мл