Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем проти зморшок із spf 30 floslek 30 мл, livesta

525 грн
Опис

Тип засобу: Крем

Сонцезахисний крем проти зморшок із SPF 30 FLOSLEK, 30 мл
Код 312003

Захисний крем проти зморшок рекомендований для догляду за чутливою, сухою і зрілою шкірою; шкірою, що схильна до пігментації і почервонінь; шкірою, що піддається шкідливому впливу УФ-променів. Дія: крем забезпечує високий захист від сонця, мінімізує ризик появи дисколорації (зміни природного кольору шкіри), пігментних плям, родимок і веснянок. Допомагає захистити шкіру від фотостаріння та запобігає утворенню еритем (сильних почервонінь шкіри), викликаних такими екологічними факторами, як сильний вітер, інтенсивне сонце та солона вода. Крем забезпечує тривале відчуття живлення і зволоження. Помітно розгладжує шкіру і робить зморшки менш помітними. Продукт покращує щільність і еластичність епідермісу. Ідеально підходить в якості бази під макіяж.

Ефект:
- розгладжене,
- зволожене,
- по-юнацьки молоде обличчя,
- належним чином захищене від шкідливого впливу УФ-випромінювання.

MATRIXYL® 3000 - покращує щільність шкіри, розгладжує навіть глибокі зморшки.
Вітамін Е - гальмує процеси старіння шкіри, захищає від сонячного випромінювання.
Пантенол (провітамін В5) - ефективно зволожує, пом’якшує та заспокоює епідерміс, відновлює м\'якість і еластичність шкіри.
Хімічні УФ-фільтри - забезпечують високий захист від УФ-променів.
Екстракт алое і масло ши - зволожують, заспокоюють і відновлюють шкіру.

Дерматологічно тестований. Веганський продукт.
Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Країна виробник Польща

Об'єм 30 мл

Застосування
Для зовнішнього використання розподілити крем рівномірно по обличчю за 30 хвилин до виходу на сонце. Використовувати протягом дня в разі потреби, особливо під час перебування на сонці та після купання в солоній воді.

Запобіжні заходи
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. У разі виникнення небажаних реакцій звернутися до лікаря. Спеціальні засоби для засмаги не гарантують 100% захисту. Навіть якщо ви користуєтеся такими засобами, уникайте перебування на сонці надто довго та в період особливо сильної сонячної активності (11:00-15:00), а також користуйтеся засобами з необхідним саме для вашої шкіри рівнем захисту. Тривале перебування на сонці є серйозною загрозою для вашого здоров'я. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад (INCI):
Вода, етилгексилметоксициннамат, C12-15 алкілбензоат, Біс-етилгексилоксифенол метоксифенілтриазин, діетіламіногідроксибензоїл гексилбензоат, ізододекан, гліцерил стеарат, гліцерин, пропіленгліколь, бутиленгліколь дикаприлат/дикапрат, поліуретан - 34, цетеариловий спирт, сополімер гідроксиетилакрилату/акрилоїлдиметилтаурату натрію, цетеарет-20, цетеарет-12, цетилпальмітат, сквалан, полісорбат 60, сорбітану ізостеарат, пантенол, пальмітоіл олігопептид, пальмітоіл тетрапептид-7, масло ши, екстракт алое деревоподібного, токоферил ацетат, бутиленгліколь, карбомер, полісорбат 20, лактат натрію, лимонна кислота, віддушка, дециленгліколь, метилпрандіол, каприлілгліколь, фенілпропанол, о-цимен-5-ол, триетаноламін, бутилгідрокситолуол.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?