Всі категорії
Додати товар

Yves rocher, гель - крем для обличчя, нуль недоліків, sebo pure végétal, ів роше

395 грн -3% 385 грн
Опис

Формат : Баночка 50мл
-91% інгредієнтів натурального походження
- Веганська формула
Продукти, що не містять інгредієнтів тваринного походження.
- Без мінеральних олій
- Нежирна текстура
Гель-крем зі свіжою та легкою текстурою звужує пори, матує шкіру, вирівнює її поверхню, зволожує впродовж 24 годин. День за днем відновлюється процес себорегуляції, шкіра виглядає свіжою та здоровою.
Містить пудру листя Рододендрону Гренландського з себорегулюючими властивостями, яка, діючи в глибоких шарах шкіри, нормалізує роботу сальних залоз, перешкоджає появі блиску, бореться із запаленнями та покращує текстуру шкіри.

Активний рослинний інгредієнт
Рододендрон Гренландський
Рододендрон Гренландський - рослина з канадської тайги. Влітку наші партнери у Канаді вручну збирають листя - відновлювальну частину рослин - згідно з принципами відповідального землеробства. Пудра Рододендрона Гренландського діє у глибоких шарах шкіри, регулює вироблення себуму, таким чином нейтралізує жирний блиск та недосконалості шкіри і вирівнює її поверхню.

Косметичний засіб легко розподіляється та не залишає жирної плівки на обличчі. Для досягнення найкращих результатів використовуйте його щоранку та ввечірі. Ви також можете використовувати крем як основу під макіяж.

Для посилення ефекту крему використовуйте також інші продукти серії Sebo Végétal від Yves Rocher: міцелярний флюїд або гель для вмивання, що очищає, маску з глиною і точковий гель проти недосконалостей.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри:
Призначення:
Час застосування:
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Гель Крем Флюїд

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?