Всі категорії
Додати товар

Medi-peel red lacto collagen barrier cream бар'єрний крем для обличчя з колагеном

200 грн
Опис

Medi-Peel Red Lacto Collagen Barrier Cream - бар'єрний крем для обличчя з колагеном, який робить шкіру більш пружною і щільною, відновлює цілісність шкірних покривів, вирівнює рельєф, прискорює процеси загоєння та оновлення. Глибоко зволожує, підтримує водноліпідний баланс, усуває тьмяність та вирівнює тон. Підвищує тонус шкіри, перешкоджає появі зморшок та шкірних заломів, насичує клітини вологою та не допускає зневоднення та дегідратації. М'яко освітлює пігментні плями та постакне, робить тон більш рівномірним, покращує колір обличчя та надає шкірі природного сяйва.

Основні компоненти:
-Екстракт граната - багатий на антиоксиданти, допомагає боротися з вільними радикалами і сприяє регенерації клітин. Він також допомагає підтримувати рівень вологи, що робить його важливим компонентом для антивікових засобів.
-Гіалуронова кислота - ключова молекула в антивікових засобах для догляду за шкірою, має здатність утримувати воду в клітинах шкіри. Вона глибоко зволожує шкіру, зменшує вираженість дрібних зморшок.
-Колаген - допомагає підтримувати пружність шкіри, зменшуючи видимі ознаки старіння. Як інгредієнт у засобах для догляду за шкірою він забезпечує зволоження шкіри, зменшення зморшок та підтримання текстури шкіри.
-Аденозин - сприяє розгладжуванню шкіри, заряджаючи її енергією. Він ефективно зменшує видимість зморшок.

Спосіб застосування: на останньому етапі догляду за шкірою візьміть відповідну кількість крему та рівномірно нанесіть на шкіру.

15ml

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Інгредієнти:
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?