Всі категорії
Додати товар

Третиноїн крем тритихел 0.05% (tretinoin cream usp tretiheal), 20 г

489 грн
Опис

Tretinoin cream 0,05% від бренда Healing Pharma — одна з потужних оновлювальних, омолоджувальних, зволожувальних, кератолітичних, протизапальних, протисеборейних засобів. Активний компонент, третин (також відомий, як трансретинова кислота), належить до групи ретиноїдів першого покоління, за структурою близький до вітаміну А.

Спочатку Третиноїн використовували для боротьби з висипкою вугрів і прищами, але в міру використання засобу з'явилася «побічна дія» як розгладження зморщок і підтягування шкіри. Використання Третиноїну дає змогу досягти виразнішого омолоджувального ефекту, ніж від застосування кислотного та фенолового пілінгу. Також Tretinoin cream 0,05% чудово освітлює шкіру, вирівнює мікрорельєф, покращує тон і колір обличчя, зменшує яскравість пігментних плям. 0,05% — найпоширеніша концентрація третіоніну, рекомендована до застосування для нормальної та жирної шкіри, не схильної до алергічних реакцій.

Крем Tretinoin 0,05% допоможе повернути шкірі здорове внутрішнє сяйво, очистити та звузити пори, зменшити пігментні плями, нормалізувати роботу сальних залоз. На відміну від глибокого очищення шкіри кислотними пілінгами, які можуть спровокувати опіки епідермісу та тривалий період реабілітації, крем із третинноїном не викликає опіків і подразнення шкіри, діє м'яко та дбайливо.

Третин-ін крем прискорює регенерацію клітин епідермісу, сприяє швидкому оновленню верхніх шарів шкіри, старі клітини замінюють нові та молоді. Унаслідок цього зменшується товщина рогового шару шкіри, що сприяє очищенню пор від шкірного сала, пилу, забруднень, залишків косметики, ороговілих клітин. Також Tretinoin 0,05% сприяє швидкому загоєнню прищиків та інших висипань без появи постакне. Через 1-1,5 місяці використання крему зовнішній вигляд шкіри неабияк покращиться, а після повноцінного курсу обличчя стане молодим, гладким, набуде здорового блиску і відтінку.

Особливо ефект омолодження помітний на віковій шкірі. Доведено, що після 40 років епідерміс втрачає до 50% колагену, гіалуронової кислоти й еластину. Крем Tretinoin 0,05% зупиняє втрати цих речовин, уповільнює процеси старіння, активізує обмін речовин у дермі, насичує клітини киснем та іншими корисними речовинами. Згідно з клінічними випробуваннями, через 2-2,5 місяці використання крему з третиновою шкірою збільшує щільність на 20%, а через 8-10 місяців до 40%. Також до 40% розгладжуються зморшки та звужуються пори.

Показання до застосування:

 Веснушки, мелазма, хлоазма, пігментні плями;
 Гіперактивна функція сальних залоз;
 Вугровий висип, акне, прищики;
 Чешуйчасте слущування епідермісу (десквамація);
 Закупорені та розширені пори;
 Зморшки, тонкі лінії, заломи;
 Нерівний тон і мікрорельєф шкіри;
 Фоликулярний кератоз;
 Плоскі бородавки;
 Комедони;
 Сухість і лущення шкіри;
 Втрата пружності й еластичності шкірних покривів.
Корисні властивості крему Третиноїн 0,05%:

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Дерматокосметика
Призначення:
Інгредієнти:
Вітамін Е Ретинол Алое
Сфера застосування:
Обличчя
Тип шкіри:
Проблемна
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?