Всі категорії
Додати товар

Крем triluma трилума гідрохінон 4%+третиноїн 0,05% + флуоцинолону ацетонід 0,01%. для...

683 грн
Опис

Паковання: 25г

Крем Tri-Luma Garderma — це унікальна потрійна комбінована місцева терапія для короткочасного (8 тижнів) лікування темних плям, пов'язаних із мелазмою обличчя середнього та важкого ступеня, акне, веснянки та гіперпігментації шкіри. Містить клінічно перевірену формулу, яка об'єднує три активні інгредієнти: флюоцинолон ацетонід 0,01%, м'який кортикостероїд, який зменшує запалення; гідрохінон 4%, депігментувальний агент, який перериває утворення та синтез меланіну, щоб допомогти освітлити шкіру; і третин 0,05%, який сприяє збільшенню швидкості відновлення клітин шкіри для відлущування шкіри.

Призначення 

освітлює пігментні плями будь-якої цієїології, зокрема веснянки
ефективно бореться з пігментними плямами, що з'являються під час вагітності
інтенсивно зволожує шкіру, покращує текстуру та вирівнює тон шкіри
знімає відчуття стягування шкіри, усуває лущення
зменшення запальних процесів
зменшення прищів, акне, відкритих комедонів (чорних точок)
згладження зморщок
Застосування вибілювального крему Скінлайт: 

Упродовж перших двох тижнів використання наносити тонким рівномірним шаром двічі на день (тром і ввечері) на вікові та пігментні плями та веснянки.
Після перших 2 тижнів використовувати його 1 раз на день у другій половині дня.
Не використовувати понад 2 місяці поспіль.
У період і після завершення курсу лікування з використанням цього продукту необхідно захищати шкіру від впливу сонячних променів, щоб уникнути рецидиву потемніння. З цією метою на зони, що зазнали освітлення, треба наносити сонцезахисні засоби або носити, що прикриває їх одяг

Під час профілактики від плям рекомендоване використання один раз на тиждень.

Активні інгредієнти: гідрохінон 4%, третинноїн 0.05%, флюоцинолону ацетонід 0.01%

Крем Skinlite, як і інші засоби, може викликати алергічні реакції: як-от почервоніння, свербіж, подразнення або відчуття печіння в місці нанесення. Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ці побічні ефекти зберігаються або погіршуються. Ваш лікар може запропонувати провести пластир, щоб перевірити, чи є ці ліки безпечним і неалергенним для вас, перш ніж починати лікування з його допомогою. Припиніть використовувати ці ліки, якщо у вас виникнуть будь-які алергічні реакції, як-от кропивниця або утруднене дихання під час його використання.

Крем Skinlite призначений тільки для зовнішнього застосування. Очистьте> і висушіть уражену зону перед нанесенням. Нанесіть тонкий шар цього ліків на потрібні зони шкіри. Уникайте контакту з очима, носом і ротом. Швидко промийте водою в разі випадкового контакту з цими ділянками.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 25мл
Класифікація:
Дерматокосметика Професійна
Призначення:
Антиакне Антиоксидантне Відновлююче Для сяйва шкіри Відбілювальне Проти зморщок Проти темних кіл
Час застосування:
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Крем

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?